Slika nije pronađena

Dok mame i tate dane provode strahujući o posljedicama redukcije plina, na tebi je da se utopliš i ne navučeš nikakvu zimsku boleštinu na hladnim temperaturama. Provjerili smo što naše cure najčešće biraju za dane kada termometar pokazuje negativne vrijednosti.

1. Toplo, toplije, najtoplije

Kad se temperatura spusti ispod nule, moda je zadnje o čemu razmišljam, a toplina na prvom mjestu. To je način na koji razmišljaju pametne cure, no nikako izgovor da se ne prati moda i u hladnijim danima. Vesela teen kombinacija jakne punjene perjem i debelog pletenog šala ne ostavlja previše mjesta za ostale detalje, koji su u neutralnoj boji.

Jakna je Bershka, kapa, šal i rukavice Topshop, čizme Uggs.

2. Snježna kraljica

Ne pada mi na pamet zaobići trendove usprkos hladnoći. Topli dugi kaputić boje ciklame dovoljno je upečatljiv da te istakne u zimskom sivilu. Visoke čizme s tek malom debelom petom osigurat će da ne otkližeš s puta, a kožne rukavice i pletena kapa učiniti te pravom snježnom kraljicom.

Kaputić i šal su Dorothy Perkins, visoke čizme H&M, rukavice Miss Sixty, kapa Forever21.

3. Lude sedamdesete

Nije mi hladno, jer sam zaljubljena. U sunce koje katkad promoli kroz oblake i u njegov ozebli nos kad me čeka na trgu. Definitivni it look za individualke inspiriram trenutnopopularnim 70-ima. Jakna od umjetnog krzna grije čak i više od ljubavi, pogotovo u kombinaciji s visokim rukavicama i uškama, dok cvjetni uzorak na martensicama najavljuje svima nam drago proljeće.

Jakna je To Dress, čizme Dr. Martens, uške Dorothy Perkins, rukavice Miss Sixty.

4. Anđeo u snijegu

Uživam u snježnim radostima, a nakon škole ništa me ne uveseljava više od tople čokolade s frendicama i dogovora za klizanje na Šalati. Zima je definitivno tvoje doba, u koje osvajaš svojom vedrinom i bezbrižnošću. Tople pletene Uggsice u kombinaciji s postavljenom jaknom i ludom kapicom osiguranje su topline ako nakon škole završiš na omiljenom snowball fightu s razredom.

Jakna je Esprit, čizme Uggs, rukavice i kapa Miss Selfridge.

I.V.

zima trend zimski trend zimski trendovi Dorothy Perkins miss selfridge miss sixty

Još vijesti