Slika nije pronađena

Jedna od vječnih ženskih borbi jest pronalazak idealnog para traperica. Često se događa da pronađete traperice koje su savršenog kroja, duljine i boje, ali su u struku preširoke. Srećom, društvene mreže opet stižu u pomoć s novim modnim hackovima, a za ovaj trik bit će vam potrebne samo vezice za cipele.

Naime, na društvenim mrežama počeo se širiti video u kojem djevojka koristi vezice za cipele kako bi vizualno suzila traperice u struku. Trik se sastoji u tome da se vezica provuče kroz dvije omče za remen na stražnjoj strani bokova, zatim se zaveže u mašnu ili čvor iza leđa, nakon čega se vezica sakrije u unutrašnjost traperica. Trik je vrlo jednostavan za izvesti, a možete ga vidjeti u sljedećem videu:



Ovaj hack podijelio je publiku na društvenim mrežama. Dok jedni tvrde da im je promijenio život, drugi kažu kako je vezica vidljiva ili pak kako trik uopće ne djeluje. Stoga je važno naglasiti kako će ovaj hack navodno upaliti samo kod traperica koje su samo par centimetara preširoke u struku, ali i dalje nam se čini da ga vrijedi isprobati.


M.B.

Foto/video: Shutterstock.com - Anastassiya Bezhekeneva/Instagram 

Pogledajte još:

Super koristan hack: Saznaj kako od običnih čarapa napraviti stopalice u par sekundi

Kako ih spremati, nositi ispod otvorene odjeće... 12 hackova s grudnjakom koje svaka cura treba znati

Ovako još nisi nanosila puder! Makeup hack s TikToka uz koji će ti koža izgledati WOW i šminka dugo izdržati

Moda preširoke traperice hack trik

Još vijesti