Slomljeni nokat i vrećica od čaja

Jedna stvar koja će svaku curu naživcirati je kada nam pukne nokat. Pogotovo ako pukne jako duboko i moramo odrezati nokat do mesa. Uz ovaj hack to više nećeš morati raditi jer će ti spasiti nokat.

Puknuti nokat će nas nekad dovesti do ludila! Pukne baš onda kada ne treba i to tako da nam smeta ili da moramo doslovno pola nokta odrezati. Čak i da ti pukne i malo, kada puštaš nokte, to je velika stvar i ne želiš nokat odrezati. Sada više nećeš ni morati. Manikerka slavnih osoba, Betina R. Goldstein, podijelila je trik kako popraviti slomljeni nokat, a da ga ne moraš rezati.

Manikure s oblacima Nova manikura koja trenda – svi žele oblake na noktima! Donosimo ti 10 ideja kako ju nositi

Uopće nije teško i treba ti samo vrećica od čaja. Možda zvuči malo čudno, ali je trik za koji ti možemo potvrditi da stvarno radi. Isprobano! Osim vrećice od čaja, trebat će ti i rašpica za nokte te ljepilo za nokte. Prije nego išta drugo ideš raditi, trebaš nježno izrašpati nokat da nema oštrih rubova i da ništa ne strši.

 

 

Kako je Betina i pokazala u videu, trebaš odrezati mali komadić vrećice od čaja, dovoljno velik samo da pokrije taj dio koji ti se potrgao. Na nokat bi trebala staviti ljepila za nokte, a pogotovo na dio gdje je puknuće i onda na to komadić vrećice od čaja. Zatim preko vrećice stavi još ljepila za nokte, sve mora biti dobro prekriveno i učvršćeno ljepilom. Pričekaj da se ljepilo SKROZ do kraja osuši i tada ga samo s rašpicom lagano izrašpaj da se stopi s noktom. I to je to! Čekaj da ti nokat malo izraste i onda dio koji je puknuo, odreži. Ovo je posebno korisno kada ti nokat pukne jako nisko, u mesu i bolno je. Isprobano je i stvarno djeluje!

Inspiracija za tvoju sljedeću manikuru: 15 manikura koje su nosile slavne osobe, a možeš i ti iskopirati Manikure slavnih Dixie D'Amelio Gwen Stefani +12 Simone Ashley

nokat manikura slomljeni nokat puknuo nokat kako popraviti hack trik Moda jednostavan trik popraviti nokat

Još vijesti