Slika nije pronađena

Znamo da ne želiš izgledati potpuno jednako kao tvoji prijatelji ili ekipa iz škole; znamo da se nečim želiš istaknuti i pokazati da je tvoj stil jedinstven. Znamo i da nije uvijek jednostavno pronaći baš ono što će te izdvojiti iz mase, ali imamo dobre vijesti – u City Centeru one West svoja vrata su otvorili cool brandovi koji će ti omogućiti da diktiraš, a ne slijediš trendove. Osjećaš se buntovno, romantično, klasično ili trendy?

Posjeti novootvorene trgovine Stradivarius, Pull&Bear ili Bershku i stavi točku na i svoga stylinga, uz prihvatljive cijene i najbolju ponudu.


Stradivarius od sada i za dečke

Prvi Stradivarius Man u Zagrebu dečke će odmah osvojiti zahvaljujući maštovitom dizajnu, kvaliteti i pristupačnim cijenama. Dobre traperice, majice s cool motivima, košulje i tenisice – i styling je potpun! Urbana romantika glavna je nit vodilja Stradivariusa pa će cure ovo proljeće odabrati oversize košulje, kombinaciju trapera i raskošnih bijelih bluza s metalik i ružičastim detaljima. Prugice i navy stil su konstanta, a crna boja prevladava u večernjim kombinacijama. Super je vijest da u Stradivariusu cure mogu odabrati i make up asortiman! 


119,90 kn


199,90 kn229,90 kn


229,90 kn


449,90 kn


99,90 kn


149,90 kn


199,90 kn


299,90 kn


249,90 kn

Stil i stav Pull&Beara

Boje su klasične pa prednjače plava, bijela i crna s pokojim crvenim komadom, ali je naglasak na detaljima koji 'podižu' baš svaki odjevni komad iz kolekcije proljeće/ljeto u Pull&Bearu. Cure, odvažite se pa topove nosite preko bijelih majica kratkih rukava, a s lijepom bomber ili traper jaknom s volanima pokorit ćete ulice. Dečki, poderane traperice i statement majica su, uz samouvjeren stav, sve što će vam trebati nadolazećih mjeseci.


149,90 kn


299,90 kn


139,90 kn


299,90 kn


Ostavite dojam!

Gola ramena, crop-topovi, cvjetni uzorak, prugice, volani i dobri stari traper – Bershka zna kako ovo proljeće želi izgledati svaka cura koja želi ostaviti dojam. Dečki će pak ove sezone pomaknuti granice majicama s maštovitim natpisima te raznim uzorcima. Poseban naglasak Bershka stavlja na maštovite Festival fever komade za cure i dečke koji su udobni, trendy te imaju 'ono nešto' što će vas izdvojiti iz mase.


69,90 kn

169,90 kn


249,90 kn


189,90 kn


199,90 kn


179,90 kn

Usput dojavite starijoj braći i sestrama te roditeljima da se u City Centeru one otvorila trgovina Massimo Dutti, pa u shopping možete zajedno. Budite svoji, budite posebni i budite zamijećeni uz genijalnu ponudu novih trgovina.

Više provjeri na www.citycenterone.hr

Sponzorirani članak

odjeća Bershka City Center one pull bear Stradivarius