Galerija Zimska jakna Krznena jakna iz New Yorkera Krznena jakna iz New Yorkera +12 Krznena jakna iz Bershke

Na društvenim mrežama možeš više nego prošlih godina vidjeti da cure nose bunde. Naravno, ne one od pravog krzna. Može se po dućanima pronaći baš lijepih ovakvih jakni, evo gdje sve.

Mekane, tople i preslatke! Krznene jakne su hit ove zime, a naravno, nadamo se da ćeš i ti ukoliko odlučiš skočiti na ovaj trend, odabrati onu od umjetnog krzna. Po popularnim se dućanima i nude one od umjetnog krzna i izbora ima itekako puno. Ovakve jakne izgledaju idealno za zimu, ali svakako prije kupnje dobro razmisli je li to stvarno nešto što se uklapa uz tvoj stil. S ovakvom jaknom imamo osjećaj da automatski izgledamo sređenije i istovremeno udobno te kao da smo postali mali medo.

 

 

Ima ih u kraćim i duljim izdanjima, u najrazličitijim bojama, kao i oblicima i tipu krzna. Neke tako izgledaju više kao prave bunde, a neke naginju više u smjeru teddy jakna. Najpopularnije su definitivno one bijele, kao i one u različitim nijansama smeđe. Bunda možda na prvu zvuči kao nešto za gospođu od 60 godina, ali to nikako nije istina. Mlade cure su preuzele ovaj komad i učinile ga popularnim.

Inuikii čizme Inuikii čizme su hit ove zime – evo gdje smo sve pronašli njihove dupliće po nižim cijenama

Baci oko u galeriju iznad i vidi kakve se nude po popularnim dućanima poput Zare, Bershke ili Reserveda. Izdvojili smo ti 15 krznenih jakni, a ti sada pronađi svog favorita.

Odjevna kombinacija Ideje za odjevne kombinacije za svaki dan: 5 prijedloga outfita koje možeš nositi sljedeći tjedan

kaputi krznena jakna Moda po dućanima gdje kupiti zimska jakna mekana jakna topla jakna zara asos Bershka Stradivarius newyorker reserved

Još vijesti