Nanošenje tuša

Nije novost da većina djevojaka muku muči s nanošenjem tuša za oči. Eyeliner izgleda predobro i upotpuni kompletan make up, ali je užasno nespretan i težak za stavljanje pa njegovo nanošenje potraje i po nekoliko sati dok se ispravljaju sve greške tijekom nanošenja. No, postoji jedan jednostavan trik kojim možemo dobiti wing sličan kao onaj s tušem!

Postoji trik za wing koji izgleda poput onog koji se nanosi s tušem za oči. Ovaj trik je vrlo jednostavan, ali se ne koristi klasičan eyeliner, nego olovka za oči ili neko obično sjenilo kojim želimo napraviti wing. Sve što vam je potrebno za ovaj mali trik je već navedeno sjenilo ili olovka za oči, kosi kistić kojim ćemo nanijeti sjenilo (ako je sjenilo u pitanju) i naš kažiprst! Zvuči suludo, ali kažiprst je zapravo glavni alat kod ovog trika jer je on taj koji će napraviti cijelu čaroliju. Potrebno je nanijeti sjenila ili olovke na donji dio kapka (od sredine pa prema krajevima) u malo debljoj liniji, odnosno crti.

Nakon toga slijedi glavni dio, a to je da kažiprstom potegneš po toj liniji prema van kao da želiš napraviti taj wing i tako ćeš dobiti svoj završni rezultat. Trik je zaista vrlo jednostavan, a izgleda predobro i samim tim možeš izbjeći muku s eyelinerom i svim greškicama koje se dogode kada stavljaš tuš na oči. Ovo je odličan trik i za one situacije kada si u žurbi, a možeš ga napraviti doslovno u 15-ak sekundi!


Pogledajte još:

Kako da ti korektor traje duže? Essence je podijelio trik kako ga iskoristiti do zadnje kapljice

Šminka i proizvodi za njegu koji imaju visoke ocjene, a niske cijene: Top 10 najomiljenijih curama

Reverse Cat Eye je novi make up trend – svi ga isprobavaju i oduševljeni su njime

šminka wing eyeliner trik savjeti

Još vijesti