Slika nije pronađena

Budi odvažna i poigraj se sa šminkom koju imaš kod kuće. Sve one stvari koje inače za svaki dan ne bi stavila na sebe, sada možeš i nitko te neće čudno gledati. Šljokice, lude boje, sve je dozvoljeno.

Iskoristi najluđu večer u godini za najluđi make up u godini. Nije svim djevojkama ugodno hodati usred dana po gradu s jarko ružičastim sjenilom ili hrpom šljokica, ali ovu večer nema izgovora. Šljokice na očima, na usnama, na licu, na rukama, na tijelu... S obzirom na to što ćeš odjenuti za novogodišnju večer, prilagodi i svoj make up, a ako nemaš ideje i jednostavno ti ništa ne pada na pamet, donosimo ti 11 make up ideja koje možeš isprobati na sebi i odaberi jedan za sutra.

Šljokice u unutarnjem dijelu kapka


Ovaj se trend pojavio u 2019. godini, a čini se da će se nastaviti i dalje. Šljokice mogu biti bilo gdje na kapku, a sve češće se njima naglašava upravo unutarnji dio kapka. Za ovaj se look ne moraš razbacati bojama ako to nije tvoj đir, već iskoristi neutralnije tonove, ali ih ukrasi šljokicama.

Smokey eye liner i jarko crvene usne



Ako želiš staviti naglasak na usne i sigurna si da želiš nositi crveni ruž, nemoj pretjerati s očima. Koliko god za doček Nove godine želiš izgledati ludo, ne želiš izgledati klaun-ludo. Uz crvene usne smanji šminku na očima i stavi tuš, ali ga lagano razmuljaj, da izgleda više messy, a i u ovom slučaju ćeš lakše napraviti da izgleda isto na oba oka, ako nisi profi u stavljanju tuša.

Oči i usne iste boje


Nekada je najbolja ideja ona najjednostavnija. Kada nisi sigurna kako da ti šminka na očima i usnama ide jedno uz drugo, najsigurnije je potražiti slične nijanse i njih se držati. Sjenilo svjetlijih i tamnije crvenih nijansi idu super uz smeđe-crvene ruževe. I dalje ćeš izgledati drugačije nego svaki dan, ali neće biti too much.

Crni smokey eyes


Nisu boje za svakoga, a sve ljubiteljice crnih nijansi sjenila, crnih olovki za oči i svega crnog, mogu pokušati iskopirati ovaj look. Samo pazi da sve dobro izblendaš kistovima i izgledat ćeš top!

Dijamantići i ružičaste usne



Na novogodišnjim se tulumima svi nekako nađu s crvenim ružom na usnama, ali ako to nikako nije tvoja boja, ono što možeš napraviti je zamijeniti je ružičastom! I dalje ćeš izgledati blagdanski, a napravi sve još više zanimljivim tako da umjesto samo tuša, oči ukrasiš i malim kristalićima.

Cat eye, ali na malo drugačiji način

Ako želiš smokey eye, ali je to ipak malo previše tamno za tebe, ovo je make up look koji ga može zamijeniti, a s kojim ćeš se sigurno osjećati ugodnije. Malo je blaži, ali i dalje na istom tragu. Kapak ukrasi šljokicama, a zatim umjesto crnom ili nekom jako tamnom nijansom sjenila, ti radije smeđom, obrubi oko kako bi dobila cat eye.

Tuš u nekoj ludoj i uočljivoj boji


Kada ti je odjevna kombinacija jednostavnija i želiš napraviti nešto malo luđe s make up-om, biraj boje. Ukrasi oči nekom bojom, ali ne moraš ni s njima pretjerati, ako znaš što radiš. Iscrtavanje kapka nekom ludom bojom je trend koji postoji već neko vrijeme, a ako se još nisi usudila ovo isprobati, što čekaš. Sve što trebaš je iscrtati uz rub trepavice, malo produljiti liniju kao da radiš krilce na kraju oka s tušem, ali umjesto da tu završiš, povuci liniju uz obrvu.

Neonske boje


Uz novogodišnju se večer obično vežu šljokice, točnije puno šljokica, ali ako to nije nešto što ti možeš zamisliti na sebi, zašto stavljati? Umjesto tipičnog novogodišnjeg make up looka, inspiriraj se serijom 'Euphoria' i napravi nešto ludo i šareno. Primjerice neonsko narančasto sjenilo preko cijelog kapka, jer zašto ne!

Holo oči


Holografski detalji su kao stvoreni za novogodišnje tulume, pogotovo sjenila. Izgledaju lijepo i ttly cool dok ti se presijavaju na očima. Za ovaj ti make up look neće trebati tisuću sjenila, već ti je dosta samo ovo jedno. I da ni ne spominjemo kako super izgleda uz jarko crvene usne. Wow.

Ruž sa šljokicama


Ovo je još jedan make up izgled koji prebacuje fokus s oči na usne. Sjenila nisu za svakoga, a ako si i ti jedna od tih cura kojima se ne da spremati i šminkati 1000 godina, potrudi se malo više oko usana i izgledat ćeš i dalje fenomenalno. Šljokice nisu namijenjene samo za kapke!

Glamurozan, ali lako izvediv make up look


Nekada je lakše vidjeti cijeli postupak šminkanja kako bi lakše iskopirala make up look. Ako tražiš pravi glamurozni, ali opet ne previše glamurozni, make up look za novu godinu možeš iskopirati ovaj koji je složila youtuberica Allie Glines. Šljokice su tu, sve je tu, ali ničega nema previše.

Foto: Instagram/ Freepik/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

[FOTO] Isprobala sam serum za trepavice i *oduševljena* sam rezultatom! Ovako je to izgledalo...

Odjeća i dodaci koje je nosila tvoja mama su ponovno IN: Ovi se trendovi iz 80-ih vraćaju na velika vrata!

Budi korak ispred svih! Ovih pet trendova šminkanja bit će TOP u 2020. godini

šminka prijedlozi Nova godina make up novogodišnji make up

Još vijesti