Slika nije pronađena

Modne kombinacije zimi najčešće obilježavaju čizme, kape, šalovi, ali i džemperi koje možemo nositi u raznim izdanjima. Ali što napraviti kada postane star i pomalo ofucan?

Ne moramo ga baciti - možemo biti kreativni! Od tog zimskog komada odjeće mogu se napraviti brojni cool drugi modni dodaci, ali i sitnice koje će našu sobu i dom učiniti ljepšim mjestom.

Svom starom džemperu podari novi život tako što ćeš ga pretvoriti u druge modne dodatke:

Praktični šal

Osim što je šal tu da nas grije i mekan je, on može biti i vrlo praktičan za neka tehnološka čuda. Naime, radi se o tome da se od džempera može napraviti šal koji će imati džepić za držanje mobitela. Vrlo praktično, zar ne? Više o ovoj ideji saznajte ovdje.


Pletena kapica

Kako se ne bi prehladile zimi, najbolje je na glavu staviti kapu. No, ne mora se raditi o bilo kakvoj kapi, nego o onoj koju smo napravile od starog džempera. Kako džemper pretvoriti u kapu koja je toplija od majčine ljubavi, pogledajte na linku.


Džemper za šalicu

Džemper za šalicu je idealan kada je napitak jako topao poput kave, vruće čokolade, čaja i slično. Osim toga na ove džempere za šalicu koji će nas štititi da se ne opečemo uvijek možemo staviti cool motive ili bedževe. Kako napraviti fora mini džempere za šalicu pogledajte ovdje.


Cool torba

Ovakva torba je za osobe koje su prestare za ruksak, a previše cool za torbu sa smiješnim printom. Torba od starog džempera može biti idealna za ljude koji često sa sobom moraju nositi laptop ili knjige- što znači da govorimo o srednjoškolcima i studentima. Sve o tome kako napraviti torbu od starog džempera pronađite ovdje.


Suknja

Uz stari džemper nitko ne mora ići do second hand shopa i sličnih trgovina jer puno toga se od njega može napraviti. Isto tako, imati pletenu suknju skroz je fora. Osim što je ženstvena, ona će nas i grijati. Više o tome kako napraviti suknju od džempera pročitajte ovdje.


Rukavice bez prstiju

Ove rukavice možemo nositi i bez problema tipkati na mobitel. Rukavice bez prstiju najbolje je napraviti od starog džempera, a one će nas grijati i dobro poslužiti kada nešto moramo stisnuti, poput tipke na mobitelu. Ako te zanima kako napraviti ove rukavice pogledaj na linku.


Udobne čarape

Čarape od džempera bit će dovoljno debele da se svide dečkima i udobne pa se sviđaju i curama. Ako nekada nemaš ideju što pokloniti bilo kome, nije na odmet razmisliti o tome da nekome napravimo čarape od starog džempera. Kako napraviti te čarape možete pronaći ovdje.


Džemper za mobitel

Radi se o predmetu u koji ćemo odložiti mobitel ili ga nositi sa sobom u tome. Džemper za mobitel je najlakše napraviti, a kako to učiniti pročitajte ovdje.


Papuče

Ne postoji osoba na svijetu kojoj ne trebaju papuče za po kući, a nema idealnijih papuča do onih koje će nam grijati noge. One su udobne, a mogu biti napravljene i od starog džempera. Ako razmišljaš o novim papučama možda je bolje da pročitaš kako ih napraviti sama.


Izvor/foto: diply.com

I.P.

Pročitajte još:

Napravi sama ruž za usne od samo tri sastojka

Ogrlica kragna- izradi ju sama!

Trikovi za savršeno skraćivanje hlača: napravi sama ljetne hlačice bez greške

stari džemper cool modni dodatak napravi sama

Još vijesti