Slika nije pronađena

Nedavno smo vam pokazali kako napraviti masku za lice od kuhinjskih sastojaka, svoj regenerator i ruž za usne, a sada je labelo na redu.

Sve ljubiteljice slatkog će poludjeti za labelom od Nutelle koji bi trebao usne učiniti skroz mekanima i primamljivima. Koliko možemo vidjeti, beauty vlogerice često koriste ovaj čokoladni namaz za brojne kozmetičke proizvode.

Ako to radi hrpa vlogerica – možeš i ti! Jedna od njih je Joanna s kanala Cute Life Hacks koja pokazuje različite kozmetičke proizvode koji su pomiješani s nečim slatkim. Primjerice, jedan njen tutorijal se zove `Kako napraviti labelo od tijesta za muffine`, a najzanimljiviji je ovaj s Nutellom.


Evo što treba učiniti:

- rastopite zajedno pčelinji vosak i kokosovo ulje te dodajte trunku Nutelle (namaz u sebi ima palmino ulje što će usne još više hidratizirati)

- izlijte smjesu u neku posudicu ili kutijicu, ubiti radi se o tome da ovaj mix ulijete u staru `futrolicu` labela ili popularnog EOS balzama za usne u obliku jajeta. Kada to učinite stavite buduće labelo u hladnjak i pričekajte 10 minuta.


Malo upozorenje koje ide uz ovaj slatki kozmetički proizvod je taj da postoji rok trajanja jer je Nutella hrana pa bi na to trebalo obratiti pažnju.


Izvor/foto: YouTube

I.P.

Pročitajte još:

Povratak u devedesete: napravi sama svoj cool choker

Napravi sama ruž za usne od samo tri sastojka

Korisno i zabavno: napravi sama melem za usne!

Labelo nutella napravi sama

Još vijesti