essence kozmetika

Svaki brend šminke ima neke proizvode koji su top i neke koji su totalni promašaj. Isto je i s Essenceom. Iako je njihova šminka jeftina, to ne znači da trebaš kupiti baš sve. Postoje neke stvari koje su od njih, a koje su kvalitetom puno bolje nego što bi se nadala, pogotovo kada uzmeš u obzir to koliko ćeš ih malo platiti.

Essence je onaj brend s kojim će puno cura krenuti u svijet šminkanja. Svima je već jasno da nude itekako super proizvode za cijenu koju imaju. To ne znači da baš uvijek pogode sa svakim proizvodom, neke stvari, poput pudera, najbolje je zaobilaziti jer ima drugih, koji su puno bolji, a cijenom tu negdje. Ali zato imaju neke dragulje u svojoj kolekciji za koje svi trebaju znati. Kada si na budžetu ili nisi osoba koja je spremna za šminku izdvojiti puno novaca, ali svejedno želiš što bolji proizvod, stani kraj Essence police u dućanu i uzmi sljedeće.

1.Primer za trepavice
Nemamo svi savršene trepavice kojima je dovoljno samo jedan sloj maskare i da izgledaju wow. Za sve cure kojima treba još nešto malo više, ovaj primer za trepavice je rješenje. Treba ga staviti prije nego što stavljaš maskaru i on će ti trepavice učiniti duljima i gušćima, a kada još na to dodaš i maskaru – nećeš moći vjerovati da su to stvarno tvoje trepavice.

2.Lash Princess maskara

Maskara koju možeš staviti nakon primera za trepavice je isto jedan top proizvod kojeg ima Essence. Lash Princess maskare su hvaljene na sve strane i to nije bez razloga. Ima ih nekoliko različitih varijanti ove maskare, ovisno o tome kakvu maskaru trebaš. Ne moraš niti isprobavati druge Essence maskare, ova uvjerljivo odnosi pobjedu kao najbolja.

3.Microprecise olovka za obrve

Malo podcijenjena olovka za obrve! Ima tanki vrh zbog kojeg će ti biti lako urediti obrve i popuniti sve praznine, pigmentirana je i ne košta puno. Može se bez problema mjeriti s nekim skupljim olovkama za obrve. Jedino što može biti problematično je da nema prave nijanse za tvoje obrve jer nemaju baš veliki izbor.

4.Maskara za obrve

Kada smo već kod obrva, postoji još jedan njihov proizvod za koji trebaš znati, a to je 'make me brow' gel maskara za obrve. Olovka i ova maskara su sve što ti treba za našminkati obrve. I jedan i drugi proizvod će ti postati favoriti kada ih isprobaš. Sva sreća da su u stalnoj Essence ponudi, a ne dio neke kolekcije, jer ne znamo kako bismo živjeli bez njih.

5.Mat tekući ruževi za usne

Otkad su se počele nositi maske u svakodnevnom životu, mat ruževi za usne su uvijek bolji izbor jer su veće šanse da će ostati postojani ispod maske i da se neće preslikati na nju i odmah ti ju zamazati. Essenceovi mat ruževi su nešto na što svakako trebaš baciti oko ako voliš mat ruževe. Dugotrajni su, ima veliki izbor nijansi i super su za svaki dan.

6.Sjajila 'Shine Shine Shine'

Jedno od najboljih sjajila koje možeš naći u drogeriji! Ako mat ruževi nisu tvoj 'cup of tea' i ne osjećaš se ugodno s ovim tipom ruža na usnama, onda Essence ima i drugu opciju za tebe, sjajila. Odlična su!

A koji je tvoj omiljeni Essence proizvod?

Pogledajte još:

Nosiš li previše šminke? Ako se pronalaziš u ovih 7 situacija, odgovor je: DA

Tekući puderi s kojima ne možeš pogriješiti: Evo koji su najbolji izbori za svaki od tipova kože

Blendanje sjenila koje će uspjeti i najvećim početnicima u šminkanju – a izgledat će WOW

šminka makeup essence najbolji proizvodi