catrice šminka

Nekada stvarno nema smisla baciti puno novaca na proizvode za šminkanje, kada ima i tako odličnih po pristupačnijim cijenama. Jedan od brendova koji uvijek ima top proizvode je Catrice, a ovo je 6 najboljih za koje moraš znati.

Svaki makeup brenda ima neke wow proizvode, kao i neke totalne promašaje. Ovog puta ćemo se fokusirati na ove prve, proizvode koji su toliko dobri da se o njima ne prestaje pričati i koji iznenađuju ljude kada ih isprobaju. Catrice je jedan od onih brendova šminke koji su cijenom jako pristupačni, a kvalitetom svejedno bude u rangu s puno skupljom šminkom. Postoji hrpa njihovih proizvoda koji su top, ali ovih 6 pogotovo. Kada će ti trebati novi proizvod u nekoj od ovih kategorija, daj priliku ovima, nećeš ostati razočarana.

1.Olovka za usne Lip plumping lipliner

S ovom se olovkom ne moraš brinuti da će ti se kroz dan obrisati djelomično s usana ili u potpunosti nestati. Traje cijeli dan, a kada kažu da će preživjeti i masku na licu, hoće. Tako je mekana i lagano se nanosi na usne da ju je teško ne obožavati. Što se tiče plumping efekta, tu nemoj puno očekivati jer neće učiniti da ti usne izgledaju veće. Međutim, bez obzira na to, ovo je jedna odlična olovka za usne jer osim što izgleda dobro, kada ju nanosiš, stvarno je nježna.

2.Puder HD Liquid Coverage

Prvi Catrice puder koji ćemo spomenuti je jedan za sve one koji imaju masniju kožu. Neće izgledati kao da imaš tri tone pudera na koži, ali neće niti imati najveće prekrivanje na svijetu, što je u redu. Na dijelove gdje ti treba dodatno prekrivanje uvijek možeš dodati korektora. Radi se o još jednom proizvodi koji je dugotrajan i koji neće magično nestati s kože. Cure ga vole jer na koži izgleda kao 'druga koža', a jedina mu je mana pakiranje, jer ako nisi pažljiva kada ga zatvaraš i spremaš pipetu, može ti se proizvod sakupljati na ambalaži pa sve izgleda malo neuredno. Ali to nije kraj svijeta.

3.Puder True Skin

A za one koji imaju suhu i mješovitu kožu, Catrice ima još jednog, novijeg, favorita. True Skin. Otkad je ovaj puder izašao, ljudi ga ne prestaju hvaliti. Nakon njega, koža će ti izgledati lijepo i prirodno. Mnogi se slažu da je ovo najbolji drogerijski puder koji trenutno možeš kupiti. I ako imaš suhu kožu, bit će kao stvoren za tebe. Kada se usporedi s tekućim puderima koji koštaju i po 3 puta više, rezultat će biti isti, nitko ne bi niti mogao primijetiti razliku. Za tako malo novaca ne možeš naći bolji puder.  

4.Korektor Liquid Camouflage

Najlegendarniji Catriceov proizvod je definitivno ovaj korektor. Lagan je i nećeš se osjećati kao da si na područje ispod očiju stavila puno šminke, ali će i dalje imati okej prekrivanje. Naravno, nemoj očekivati da će baš sve prekriti u potpunosti. Ako je to ono što tražiš, onda radije uzmi neki s većim prekrivanjem. Ovo je za sve one cure koje su ljubiteljice prirodnije šminke.

5.Highlighter More Than Glow

Highlighter koji toliko sjaji da bi pomislila kako se radi o nekom jako luksuznom proizvodu, a ne Catrice More Than Glowu. Možeš ga staviti u više slojeva ako želiš da te se čak i iz svemira vidi kako sjajiš, ili možeš staviti manje za prirodni glow. U svakom slučaju, lijepo se nanosi na kožu i još ljepše izgleda na njoj.

6.Maskara Glam Doll

U Catrice asortimanu skriva se i jedna maskara koja je pravi dragulj. Radi se o liniji maskara pod nazivom Glam Doll, a koje će ti od trepavica učiniti čuda, pogotovo ona u ljubičastom pakiranju. Od nje će ti trepavice biti dugačke i razdvojene, a kako bi to postigla nećeš niti trebati staviti puno slojeva, jedan je dovoljno. Nema naslaga proizvoda, samo lijepe produžene trepavice. Neće dati toliko gustoće kao neke druge maskare, ali će ih zato produljiti. Ukoliko je to onaj efekt koji tražiš od maskare, ova je pun pogodak.

Pogledajte još:

Napokon i kod nas! Kylie Cosmetics je od danas dostupan i u Hrvatskoj

Maskara će ti dati više volumena i dužine ako ju koristiš na ovaj malo drugačiji način

Najbolji Essence proizvodi za šminkanje koji te sigurno neće razočarati! Ovih 6 su siguran odabir

šminka makeup catrice najbolji proizvodi

Još vijesti