odjevne kombinacije

Za one prilike kada ne želiš baš ništa prepustiti slučaju i kada želiš izgledati kao najzgodnija verzija sebe, ovo su komadi odjeće za kojima je najbolje posegnuti. Učinit će svakoga da izgleda još malo bolje nego inače.

Iako svi imamo različite oblike tijela i ne stoji nam svima jednako dobro baš svaki komad odjeće, postoje neki koji su izuzeci. Ovih 5 komada će pomoći svima da izgledaju kao najatraktivnija moguća verzija sebe. Iako, ovisno o tome jesi li visoka ili niska, imaš li izražene bokove, velike grudi ili si full ravna, trebaš pronaći onaj model ovog komada koji će tebi, s obzirom na to kakvo ti je tijelo, najbolje stajati. Znanost tvrdi da će ova odjeća učiniti svakoga atraktivnijim, piše About Her, a evo koji su to komadi.

1.Uska haljina

Uska će haljina naglasiti tvoje obline na način na koji neće niti jedna druga. Iako je jako uska što može izgledati malo previše sexy ili napadno, sve ovisi kakav model odabereš. Ako se radi o kraćoj haljini, neka bude gore zatvorena, a ako je dulja, možeš imati i malo veći i dublji izrez na gornjem dijelu, sve je u pronalaženju ravnoteže. Ono što je jako bitno s ovakvim haljinama, kako bi što bolje stajale, je da ispod njih imaš neki komad donjeg rublja koji pomaže za oblikovanje tijela. Nemoj se brinuti ako nemaš savršenu figuru, nije ni Marilyn Monroe bila mršavica, a nosila je ovakve haljine.

2.Mala crna haljina

Još jedan tip haljine s kojim je teško fulati je mala crna haljina. Ona će stajati svima, imala tamniju put, svjetliju, kakvo god tijelo i kakvu god boju kose. U njoj ćeš se i osjećati ugodno i moćno jer je ipak crne boje pa tako neće naglašavati baš svaku sitnicu na tvom tijelu. U jednom istraživanju provedenom na muškom i ženskom spolu pokazalo se da crnu boju povezuju s osobinama kao što su inteligencija, samopouzdanje i seksipil.3.Visoke peteNajbolja obuća koja će učiniti da izgledaš što zgodnije su cipele na petu. Neće biti najudobnije, ali nekada zbog ljepote treba i malo trpjeti bol. Visoke pete će pomoći da ti noge izgledaju vitkije i dulje, a to je efekt na koji puno cura cilja. Ne treba nam nikakvo istraživanje koje bi ovo potvrdilo, ali postoje. Jedno od njih je čak reklo da će muške osobe prije prići curama u visokim petama.

4.Crvena bojaNajsenzualnijom bojom se smatra crvena pa tako i odjeća koja je u ovoj boji ima poseban efekt. Postoje znanstvene činjenice koje potvrđuju da muške osobe posebno privlači upravo ova boja. Bilo da se radi o crvenom ružu, crvenoj haljini ili čemu god drugom, ako je crveno, to je pun pogodak. Suprotni će te spol odmah gledati drugim očima.

5.Odjeća koja otkriva ramenaMajice ili haljine bez ramena zadnji su komad koji čini cure da izgledaju još malo bolje nego inače. Ovakva odjeća djeluje ženstvenije i pokazuje malo kože, ali na pristojan i odmjeren način. Ovo je dio tijela za koji većina cura nema ništa za prigovoriti oko izgleda pa nikome neće biti neugodno ako su gola ramena.

Pogledajte još:

Koji su 3 modna dodatka ove zime u trendu, a koja 3 više ne nosimo: Hit su neobične kape!

Greške koje radimo kod kupovanja traperica: Za nekoliko od ovih 9 si i ti kriva

Kakva jakna najbolje ide uz koji model haljine? Ove su tri kombinacije nepogrešiv odabir

moda izgledati privlačno atraktivno odjevne kombinacije