Slika nije pronađena

Zima je najbolje vrijeme kada bi iz ormara trebala izvući sve kapute koje imaš i svaki dan iznositi jednog od njih! Ako te brine da ti kaputi možda više nisu u modi jer su stari i po nekoliko godina, ne brini, mi smo djelomično sigurni kako se radi o kaputu koji se i dalje nosi jer kod njih ni ne možeš previše pogriješiti.

Kaput je neizostavan modni komad kojeg mora imati svaka djevojka u svojem ormaru tijekom hladnih, zimskih dana. Danas možemo naići na brdo različitih modela, a neki od njih se ističu više od drugih jer su u trendu i s njima se ne može pogriješiti. Čak ako izvučeš i neki mamin kaput iz mladosti, vrlo vjerojatno je u trendu jer se u modu vraćaju pojedine stvari iz prošlosti!

1.Kaput s neobičnim uzorcima


Foto: Unsplash - Oleg Ivanov

Neobični uzorci su donedavno mamili čudne poglede, ali se oni sada nose na mnogim modnim komadima, pa zato i na kaputima! Upravo zbog toga često možemo vidjeti neki kaput u različitim uzorcima kao što je karirani uzorak ili neki životinjski uzorak. Sada ćete tim uzorcima mamiti samo one pozitivne poglede jer se oni itekako nose!

2.Oversized kaput


Foto: Unsplash - Reza Delkhosh

Oversized trend odjeće još uvijek vlada, pa tako i u obliku kaputa. Za one cure koje ne vole strukirane kapute ili kapute s pojasom oko struka, oversized kaputi su idealno rješenje jer pristaju svakome, a zbog činjenice da su oversized je još lakše obući neku deblju i slojevitu odjeću ispod tog istog kaputa.

3.Teddy kaput


Foto: Unsplash - Reza Delkhosk

Teddy kaput je u trendu otprilike zadnjih dvije godine, a jedno vrijeme su apsolutno sve cure furale teddy kaput. Sada kada se je malo slegla prašina oko ovog trendy komada, ne nose ga baš svi, ali je i dalje u velikom trendu i izgleda zaista ekstra udobno i toplo. Tako da, ako si zaboravila da imaš jedan teddy kaput u svojem ormaru, obavezno ga izvadi i počni ga opet nositi.
 
4.Kaput s ovratnikom


Foto: Unsplash - Valerie Elash

Kaputi s ovratnikom podsjećaju na neka vremena u prošlosti, kao što su osamdesete i devedesete, ali se oni opet vraćaju u modu. Puno stvari se s vremenom vratilo u današnju modu, pa tako i ovi kaputi s ovratnicima koje možemo vidjeti na mnogim curama. Njihova posebnost je ta da baš odišu nekom elegancijom i najviše pristaju u elegantnijim outfitima.

5.Kaput do gležnja


Foto: Unsplash - Lukacs Krisztina

Kaputi do gležnja su novi must have, ali kod njih treba biti oprezan jer se radi o komadu koji prekriva cijeli outfit pa je potrebno izabrati dobar model koji ti odgovara kako bi dominirala u tom kaputu! Osim toga, potrebno ga je dobro kombinirati s čizmama s obzirom na to da se radi o upečatljivom komadu koji prekriva cjelokupni outfit.

Pogledajte još:

Modni dodatak koji se je posebno istaknuo u 2021. – nadamo se da će se nositi i iduće godine

Ukoliko ne vjerujete u crveno-roze odjevne kombinacije, ovih 5 će vas uvjeriti u suprotno

Jeftini komad odjeće zbog kojeg će tvoji zimski outfiti izgledati skupo i luksuzno - imaš li ga?

trend zima kaputi zimski kaputi

Još vijesti