Slika nije pronađena

Mnoge djevojke koje imaju dužu kosu imaju i male kovrče ispod ostatka kose, barem neke od njih. No, nije nam jasno zašto je ostatak kose potpuno ravan, dok je taj mali dio ispod ostale kose lagano kovrčav? Očito da i za to postoji razlog, a otkrila ga je djevojka kovrčave kose na TikToku i skratila muke svim djevojkama koje se nalaze u istoj situaciji!

Tu kosu male dužine koja se nalazi ispod ostatka kose zovemo još mlada kosa koja je tek izrasla, no ako je vaša mlada kosa u obliku kovrčica, moožda imate mogućnosti da vam cijela kosa ispadne kovrčava! Točnije, ako vam je ostatak kose ravan, a taj maali dio je kovrčav, vrlo vjerojatno postoji mogućnost da imate predispozicije kako bi vam cijela kosa bila i kovrčava, samo ju ne održavate na pravilan način kako se održava kovrčava kosa. Jedna djevojka na TikToku je podijelila ovaj life hack sa svojim pratiteljima i neke od njih oduševila jer su mislili da su te male kovrčice bezazlene te da nemaju nikakvu poantu ispod ostatka relativno ravne kose. Ona je i sama rekla u videu kako je i ona bila u istoj situaciji, ali je samo počela primjenjivati pravilniju njegu za kovrčavu kosu i kao što se vidi u videu - sada ima prekrasne kovrčice koje su potpuno prirodne, a sve zahvaljujući pravilnoj njezi kose!

Neki od komentara ispod njezinog videa su: 'Želiš mi reći da imam kovrčavu kosu…?, 'I ja ih imam, moja kosa je bila kovrčava kada sam bila dijete, pomozi mi, želim to nazad!' – očito je da su se i pojedine djevojke u komentarimaiznenadile ovom činjenicom i žele saznati kako njegovati kovrčavu kosu kako bi potvrdile imaju li te male kovrče ispod ostatka kose zaista svrhu odnosno mogu li one imati lijepu i kovrčavu kosu, kao i djevojka s TikTok videa.

,

Pogledajte još:

Živcira te kada se ujutro probudiš, a kosa ti ima nepravilne valove? Postoji način kako to riješiti bez pegle

Pitanje tjedna: Smije li se prati kosa tijekom menge? Ovo je 15 najbizarnijih praznovjerja o menstruaciji

Ovo su nažalost samo mitovi: 6 trikova koji NEĆE pomoći da ti kosa brže raste

Kosa Kovrče trik tiktok

Još vijesti