Slika nije pronađena

Čizme o kojima se je puno raspravljalo u prošloj godini su bez obzira na razne kritike ostale hit i mnoge žene se ponosno šetaju u njima. Kritike su upućene na to da izgledaju poput debelih čizama za snijeg te da se takav model ne može isfurati na neku običnu kombinaciju, osim kombinaciju za snijeg i skijanje! Mi danas donosimo savjete i načine kako se ove čizme mogu iskombinirati, a da nisu za snijeg.

D.Franklin boots su čizme koje su postale hit u 2020. godini. Vjerujemo da će se nastaviti i u 2021. jer osim što su privlačne izgledom, djeluju jako toplo i udobno što je pogodne za hladne, zimske dane. Zbog svojeg malo glomaznog izgleda i tople podstave izgledaju kao buce, ali su modeli ovih čizama napravljeni u različitim bojama i varijantama tako da se mogu iskombinirati na različite načine. Za one koji su u nedoumici, pripremili smo savjete i načine kako iskombinirati D.Franklin čizme, a da ih isfuramo na pravi način i pritom izgledamo odlično.

Cozy outfit

S obzirom na to da se radi o zimskim bucama, najjednostavnije ih je iskombinirati s nekim udobnim, jednostavnim outfitom! Ovi primjeri odlično pokazuju da u pitanju može biti obična trenirka s udobnom hudicom i D.Franklin čizme se odlično slažu u toj kombinaciji.

Osim udobne trenirke, cozy varijante s trapericama i vestom također pogoduju odličnom outfitu. Nebitno radi li se o svijetlim ili tamnijim trapericama, u kombinaciji s vesticom ili džemperom će izgledati sjajno, a ujedno će biti toplo i udobno.

Elegantnija kombinacija

Elegancije nikada dosta, posebno za neke specijalne prilike poput večera ili izlazaka – i tada se D.Franklin čizme mogu odlično iskombinirati! Spoj neke kratke suknje ili haljinice s nekom toplom bundom i crnim bucama je definitivno pun pogodak. Niti ne mora vani biti snježno vrijeme, bitno je da su tople i da griju, a i izgledaju fenomenalno čak i u elegantnijem spoju odjeće.

Rokerski stil

Koliko god zvuči ne spojivo – spojivo je! Kombinacija nekog oblika rokerskog stila što obuhvaća kratke hlače, mrežaste čarape i neku kul majicu s omiljenim bendom spojena s ovim bucama je i više no odlična. Posebno zato jer su u ovom primjeru D.Franklin boots u boji što dodatno podiže kombinaciju i sigurno će privlačiti poglede.

Casual outfit

Casual outfit koji može biti udoban, a ujedno izgledati kao da ste se sredili! Bilo da se radi o otkopčanoj košulji ili baloneru preko majice/veste. Dobiva se dojam nesmetanog, svakodnevnog i casual looka, a opet je pogodan za izlazak na kavu ili druženje s ekipom.

Street style

Zanimljivo je da je najpopularniji jedan model D.Franklin buca, a može ga se iskombinirati u raznim stilovima i u svakom zasebno će izgledati super. Kao što je primjer ovdje, neki ležeran street style, a opet dovoljno dotjeran i odlično spojen s ovim čizmama. Samo jedne čizme, a tisuću različitih kombinacija.

Pogledajte još:

Najgorih 7 modnih trendova 2020. godine - koje ne želimo vidjeti ponovno i u ovoj godini

Najveće i neoprostive make up greške koje smo svi barem nekada napravili – ovo je 7 najgorih

TOP izbor pletenih haljina za zimu – među ovih 8 svatko će naći nešto za sebe!

Moda d.franklin outfit kombiniranje čizmi čizme obuća

Još vijesti