Slika nije pronađena

Postoje i dvije alternative ovoj frizuri, koje su na istu foru, ali nisu toliko štetne. Sve ih je na svom TikToku podijelila jedna beauty entuzijastica. Njeni videi redovito postanu viralni jer ima odlične savjete.

Već svi znamo da nije dobro koristiti na kosi svaki dan pegle, figara i druge uređaje koji rade na toplinu, ali postoji i frizura koja je neprijatelj tvoje kose. Jedna pogotovo. Punđa. I to ne bilo kakva punđa već ona kakvu svi koji imaju dugu kosu vole raditi tijekom ljeta. Kada što čvršće zarolaš kosu i onda ju što čvršće omotaš da dobiješ punđu koja će stajati i iz koje cijeli dan neće sigurno ispasti niti jedan pramen. I neće, jer je toliko čvrsta. Ali i toliko loša za tvoju kosu i vrhove. Na ovaj način doslovno tražiš od svoje kose da se uništi i počne lomiti.

@mypawfectfamily

Damage free alternative in the next video! ##mypawfectfamily ##hairhacks ##longhairtips ##thickhairproblems ##hairtok ##damaginghairstyles

original sound - Ceraadi

A vjerojatno i takvu punđu skidaš na način na koji je pokazala cura u videu, da samo povučeš sve. Nijedna frizura u kojoj kosu jako treba zategnuti nije dobra, a ova je pogotovo loša jer sve čvrsto zategneš čak dva puta dok ju radiš. Vrhovi će ti početi pucati puno prije nego što bi trebali. Zato umjesto da radiš punđu tako, napravi ju na neki od sljedećih dva načina.

@mypawfectfamily

Ask and you shall receive :) (both of these can be done with normal hair ties too)

original sound - Ceraadi

I dalje ćeš maknuti kosu s lica i neće ti smetati, ali nećeš sve toliko stegnuti kao u prvom slučaju. Obje će punđe stajati čvrsto i biti postojane. Najveća je razlika upravo u tome da ćeš na ove načine biti nježnija prema svojoj kosi.

Pogledajte još:

Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

Zarini parfemi su gotovo identični kao oni od skupih i poznatih brendova – jedan od njih je sličan i Dioru

Opet se nose šiške – ali malo drugačije nego inače! Ove će stajati dobro samo malom broju cura

uništavaš kosu štetna frizura ispucaloi vrhovi

Još vijesti