Slika nije pronađena

Svatko od nas može izgledati kao milijun dolara uz malo truda, ali postoji nekoliko stvari na koje valja obratiti pažnju. U neke odjevne predmete se isplati malo više 'uložiti', dok su neki potpuno nebitni za cjelokupni dojam. Uz ovih nekoliko trikova uvijek ćeš djelovati kao cure s crvenog tepiha, pa na njih obrati pažnju.

1. Uvijek nosi ruž za usne – ima dana kada nam se jednostavno ne da nanositi teški make-up (znamo jer ih i mi imamo), a tada je samo ruž najbolja opcija. On će podići tvoj izgled u nekoliko sekundi, a boju prilagodi outfitu.


2. Nosi uredan rep – Kiyah Wright, frizerka slavnih poput Heidi Klum, Ciare i Khloe Kardashian uvijek sugerira da im kosa bude dignuta kako bi im lice bilo naglašeno. Mi se slažemo s njom.

3. Kupuj samo odjeću koja ti dobro stoji (bez obzira na to što bilo u trendu) – trendseterice nameću trendove, ali to ne znači da ih mi moramo slijediti. U ormaru uvijek imaj 'basic' komade poput male crne haljine, dobrih traperica ravnog kroja i bijelu košulju. Eksperimentiranje s trendovima je skupo i može ispasti totalni fail.

4. Uvijek kupuj na sniženjima – upravo traje sezonsko sniženje na kojem je moguće uloviti super komade na popustu do 70%. Sada kupuj svoje omiljene krpice za iduću jesen i zimu jer će tada biti puno skuplji – ako ne pratiš trendove, bit će ti sasvim svejedno jer se 'basic' komada uvijek nađe u svakom dućanu.


5. Baci oko i na second-hand dućane – tamo se mogu naći brendirani komadi po pristupačnim cijenama. Preporučujemo ti da tamo kupuješ npr. torbice, kapute i sve što ne stavljaš izravno na kožu (ako si gadljiva).

6. Uloži u dobru jaknu – osim što će te grijati, jakne/baloneri/kaputi podignu svaki outfit i učine mogu ga učiniti naoko luksuznim. I izbjegavaj vestice koje se pregrnu preko majica – u njima ćeš izgledati kao baka.

7. Održavaj svoj nokte urednima – neuredan lak na noktima je totalni turn-off za frajere i zbog njega ćeš djelovati nemarno i prljavo. Tvoji nokti ne moraju uvijek biti u istom tonu kao i odjeća koju nosiš – sasvim okej djeluje i prozirni lak (bitno je da su nokti čisti!).


8. Nakit je pola posla – dobar nakit je danas lako dostupan. Vintage i hand-made komade ti preporučujemo – uz njih možeš dobiti retro imidž koji uvijek prolazi.

Foto: Pexels

M.Z.

Pročitajte još:

Možda samo nemaš dovoljno para - zvijezde koje su se pretvorile u lijepe zahvaljujući dubokom džepu

Nikad nemaš para i mrziš kad je netko obučen kao ti – problemi koje imaju cure koje su uvijek u trendu

Nemaš para, ali želiš izgledati glamurozno – ovo je boja koju moraš furati

moda jeftino cool savršeno look moj stil