jesenske manikure

Bilo da ideš negdje na uređivanje nokti ili si ih sređuješ i lakiraš sama kod kuće, većinu ovih dizajna koji su trenutno popularni nije teško rekreirati, samo bi ti jedan mogao zadavati probleme po kompliciranosti – ali taaako je lijep!

Uopće ne moraš ići u neki salon na manikuru kako bi imala nokte koji izgledaju kul i kao da su ih napravili profići. Većinu ćeš ovih bez problema napraviti sama doma s lakovima koje već imaš, a ako ideš negdje na sređivanje, možeš se posebno razbacati s idejama. Jer ipak curama koje rade u salonima ovakve stvari idu puno bolje. Pogotovo kada trebamo nalakirati desnu ruku, ako si lijevak kao i mi, onda ti je poznata ova muka. No u svakom slučaju, ovo su 4 dizajna koja su sada posebno popularna, a svaki od njih bez problema možeš još prilagoditi svom stilu da izgleda još bolje!

1.Mramorni nokti

Ali s twistom! Ne izgledaju kao da si samo nalijepila naljepnicu preko nokta, već se boje prelijevaju iz jedne u drugu, i više izgleda kao crtež vodenim bojicama. Ovo je jedini dizajn koji će ti biti možda malo teže napraviti kod kuće, ali ne i nemoguće! Sve ovisi koliko si vješta u lakiranju noktiju. Kada odabereš svoje omiljene boje, izgledat će ti još bolje. Samo zato što je došla jesen, ne znači da i tvoji nokti moraju biti tmurni.

2.Geometrijski dizajn

Ovo se nosilo početkom godine, a nosi se i sada još uvijek. Bilo kakvi pravilni geometrijski oblici izgledat će kul. Umjesto da napraviš samo običnu francusku manikuru, možeš linije povući što ravnije i dulje. S ovim je dobro to što ne izgleda prenapadno, može se napraviti i da bude još suptilnije i primjerenije za školu/faks/posao. Bilo kakve linije i oblike da odlučiš 'nabacati' po noktima, ne možeš pogriješiti. Postoji more verzija ove teme.

3.Inspirirani 70-ima

Ako je neki dizajn na noktima trenutno na vrhuncu, onda je to ovaj. Svako malo iskače na društvenim mrežama i na rukama djevojaka. Radi se o noktima s različitim vijugavim funky linijama i u jarkim bojama. Izgledaju kao inspirirani odlaskom u disco u 70-ima. Sjeti se samo serije 'Lude sedamdesete', ovakvi nokti totalno vuku na nju.

4.Kakao smeđa boja

Ipak je jesen, a ovo je boja koja se baš veže za nju. Ona bogata smeđa boja kakaa! Bilo da ćeš napraviti francusku manikuru s tom bojom, obojati svaki nokat u drugu nijansu smeđe ili ukrasiti nokte smeđim listićima. Odlično izgleda u kombinaciji sa svijetlim nijansama smeđe ili bež bojom.

Pogledajte još:

Boja laka na noktima otkriva vaš status veze! Imate li bijelu ili neku drugu boju?

U nekoliko jednostavnih koraka do manikure kao iz salona - i ne, ne trebaš biti umjetnica!

Manikura kakvu do sada još nisi vidjela! Obožavat ćeš ju ako voliš girly nokte – što je to velvet manikura?

nokti jesenska manikura manikura inspiracija za nokte

Još vijesti