Slika nije pronađena

Zahladilo je, dani su sve kraći, ali ove nam jeseni nema beda jer će nas zagrijati, a ujedno i razveseliti novi šareni džemperi! Podijelili smo ih u 3 glavne kategorije, pa ti po svom afinitetu odaberi svoje favorite ili, zašto ne, probaj ih sve.

S  VESELIM ŽIVOTINJSKIM  PRINTOM

Znamo, nisi više mala curica i možda ti na prvi pogled ovi džemperi budu izgledali malo bebasti, ali nama su baš štosni i mislimo da će ih nositi cure sa smislom za humor koje se ne boje tuđeg mišljenja nego furaju baš ono što im paše.


Uz njih obuci jednostavne trapke i modne dodatke, da ne bi ipak pretjerala sa svim tim šarenilom. Model sa slatkim polarnim medvedićem pronađi u Dorothy Perkins, a ako više voliš pse, požuri u Mango po vestu sa printom škotskog ovčara.


PLANINSKI UZORAK

Ako ne možeš dočekati zimske praznike i snježne radosti, već sada obuci vestu ili kardigan sa planinskim uzorkom, koja će te podjećati na odlaske na skijanje, grijanje pored vatrice u kolibici i slične zabavne aktivnosti.


Odaberi ovesize model, pa ga ogrni preko suknjice (kao što predlaže Zara) ili nosi s  omiljenim trapkama.


LEOPARD PRINT

Leopard print je baš in ove sezone, bilo ga je na svim važnim modnim revijama, pa ćeš ga naravno, naći i u mnogim dućanima.


Ove male vestice koje smo mi izabrali super će ti stajati preko t-shirta ili za večernji izlazak preko haljine. Izaberi tradicionalnu verziju koju možeš naći u Mangu ili pak štosnu plavu iz Topshopa.


 

Jasna Rausavljević

pulover džemper Moda jesen

Još vijesti