Slika nije pronađena

Zimi se čini kao da je puno teže birati odjevne kombinacije jer nekada moramo odustati od super ideje jer nam se čini da bi se mogli smrznuti od hladnoće ako u tome izađemo iz kuće. Haljine i suknje su pogotovo loša ideja u hladnijim mjesecima, ali postoje načini kako svejedno nositi haljine.

I dok su sako i donji dio trenirke spoj koji se ove godine nosi, a koji nije baš za svakoga, kombinacija haljina i toplog džempera će biti. Ovo je mali trik kako možeš i u hladnijim danima nositi haljine, a da ti bude ipak mrvicu toplije. Osim što za takve odjevne kombinacije trebaš tople najlonke, ako haljina nije zimska i nema duge rukave, treba ti još nešto za pokriti ruke, piše Glamour. Džemperi će ti dati dovoljno topline, a ako se pametno biraju, mogu super ići uz haljine. Ovo su samo neke od ideja kako spojiti ovaj dvojac i izgledati super.

1.Mala crna haljina i oversized pletivo

Kraće proljetne i ljetne haljine nastavi nositi i u jesensko-zimskim danima tako da samo dodaš čizme do koljena, da ti griju noge, i veliki oversized džemper da ti grije tijelo. Ako staviš usku kratku majicu, može izgledati malo čudno, ali uz dugačku, nitko neće niti znati da nosiš haljinu, izgledat će kao suknja. Pogotovo će ovo biti super za sve one kraće haljine koje imaju neki fora detalj na rubovima.

2.Svilenkasta haljina i dolčevita u sličnoj nijansi

Slip haljine se nove svake sezone, a na fotkama s ulica velikih svjetskih metropola možeš vidjeti i da ih puno cura nastavlja nositi i u jesen, samo nadodaju malo topline. Iako ovakve haljine izgledaju fensi i kao da nisu za svaki dan, kada preko nje prebaciš dolčevitu, izgledat će sve skupa svakodnevnije. Najbolje će izgledati ako imaš neku dolčevitu koja je u istoj boji, samo druge nijanse, naspram haljine.


3.Kontrastne boje



Jedna od opcija kako kombinirati kakvu god da imaš haljinu je da nabaciš džemper u kontrastnoj boji. Ovo će izgledati super u svakoj varijanti i definitivno ćeš odskakati od drugih, s obzirom da su tijekom zime svi u tamnijim tonovima.

4.Komplet ili napravi svoj s vesticom na gumbiće



Postoje haljine koje dolaze već u kompletu s vesticom, što je uvijek slatka opcija, ali ako ih nemaš, spoji vesticu koju imaš s haljinom koju želiš nositi. Ne moraju biti iz istog kompleta da bi išli zajedno. Male vestice na gumbiće su kao stvorene za to da ih se kombinira s haljinama.

5.Džemper bez rukava preko haljine



Nećemo zaboraviti niti na najpopularniji tip džempera posljednjih godina, oni bez rukava. I njega možeš prebaciti preko haljine, ali onda bi trebala biti haljina dugih rukava. Različite ljetne i tanke haljine s dugim rukavima, iako imaju duge rukave, nisu za zimu jer su tanke, ovako ćeš i njima dati sloj topline. Pogotovo kada imaš haljinu s fora rukavima koje ne želiš prekriti.

Pogledajte još:

Kakva jakna najbolje ide uz koji model haljine? Ove su tri kombinacije nepogrešiv odabir

Luksuz o kakvom možemo samo sanjati: Top 10 najskupljih haljina koje su celebovi ikada nosili

Haljine i suknje zimi nisu uopće loša ideja! Donosimo ti 9 načina kako ih kombinirati u ovo doba godine

Moda zima džemper pulover haljina

Još vijesti