Slika nije pronađena

Ono vrijeme kada je toplo, ali nije dovoljno toplo da možeš negdje ići bez jakne jer su jutra još relativno hladna, najbolje je nabaciti neku laganu jaknu.

Kakvi se modeli jakni nose u muškom svijetu ovog proljeća? Prekopali smo po online shopovima i kao krajnji rezultat, pronašli smo nekoliko prijedloga koji će ti pomoći ako si u potrazi za novom jaknom. Radi se o različitim modelima, različitim krojevima i stilovima, ali i različitim cijenama. Ovisno o tome kakav stil furaš, pronaći ćeš neku za sebe. A s obzirom da se trenutno ne preporučuje odlazak u shopping centre, dobra je stvar da sve ove jakne možeš naručiti online.

1.Kožna jakna


Klasik s kojim nikako ne možeš pogriješiti je kožna jakna, i to ona najobičnija, crna, bez ikakvih ludih detalja. Jasno nam je da dečki nisu ludi za shoppingom i da im se ne da svake godine kupovati novu jaknu, zato se isplati uložiti koja kuna više. Iako se radi o pravoj koži, ukoliko nemaš problema s time, ova će ti jakna izdržati godinama. Plus je i što je trenutno full snižena pa ćeš i uštedjeti koju kunu.

2.Vjetrovka


Jakna koja će te zaštiti od vjetra i nižih temperatura, ali se nećeš u njoj skuhati, to je ova jakna. Izgleda upečatljivo i drugačije, ide na sportske kombinacije, ali i na neke svakodnevne, školske.

3.Jakna s dva licaNekada treba biti praktičan, a ova jakna je baš to. Kada ti treba jakna za kišu i hladnije vrijeme, okreni ju na vanjsku stranu, kada ti treba kao trenirka, samo ju okreni na suprotnu stranu.

4.Kožna jakna, ali od umjetne kože
Još jedna kožna jakna na listi, ali ovog puta se radi o kožnoj jakni koja je od umjetne kože, za sve one koji nisu fanovi prave. Definitivno jedan od favorita s liste!


5.Crna traper jakna
Imamo na listi i jednu traper jaknu. Nemoj da te uplaši dodatak krzna na ovratniku, jer isti se može i skinuti pa ti ostane obična crna traper jakna. Jednostavno, univerzalno, korisno – sve što ti treba u jakni.6.Tanka proljetna jaknaNekad je i sve što ti treba neka najobičnija i najjeftinija jakna, koju ćeš nabaciti kada ideš do grada ili u školu. Ništa komplicirano niti posebno, ali ni ništa pretoplo. To je ova jakna.7.Sportska jaknaI za kraj nešto za sve sportske tipove koji su u potrazi za novom jaknom, koja će zapravo više biti trenirka nego jakna. Bilo da ti treba nešto za trčanje ili jakna za svakodnevno nošenje, uklopit će se u sportske kombinacije bez problema.
Foto: Asos.com/ Shutterstock.com - Pixel-Shot

M.T.

Pogledajte još:

Elegancija i power dressing u jednom: Varteks ima novu kolekciju za nju i njega [FOTO]

Dosadno ti je? Super! Zaprati ovih 7 Instagram profila – svaki dan će te zabavljati kul sadržajima

Chanel je fejlao: Prvi put nakon dugo vremena angažirali su KAO 'plus size' modela – ali je li to plus size?

Dečki proljeće prijedlozi jakne proljetne jakne