Slika nije pronađena

Spremni smo za proljeće, dosta je hladnih temperatura ujutro i toplih zimskih jakni. Iako još pravo proljeće nažalost nije tu, vrijeme je da se počne obnavljati ormar.

Proljeće je vrijeme kada napokon možeš pokazati svoje outfite u njihovom pravom svjetlu jer ne moraš imati 10 slojeva odjeće i preko svega jaknu. Taj period kada je toplo, ali ne toliko toplo da se kuhaš, ipak i dalje treba jakna, a kakvi će se modeli nositi ove godine?

>> Još zanimljivih trendova i modnih inspiracija potražite u našoj rubrici MODA

Ovo su tri modela koja će biti najpoželjniji, a odlični su i jer ih svatko može prilagoditi svom stilu i učiniti jedinstvenima.
1.Jakne s resamaResice kao ukras na jaknama su u zadnje vrijeme sve popularnije, a nastavljaju se nositi i ovog proljeća. Bilo da su resice na leđima, na prednjoj strani jakne ili na rukavima, uopće nije bitno, bitno je samo da su tu. Uz ovakvu jaknu, nije ni bitno što si odjenula ispod nje, jer resice će sasvim sigurno preuzeti glavnu ulogu. Jakna s resicama je zabavna, moderna i drugačija.

2.Kožna jakna u bojiOvog se proljeća pripremi da ćeš u dućanima viđati i veći izbor kožnih jakni, ali kožnih jakni u boji. Crna kožna je klasik koji je uvijek dobro imati, ali što više viče proljeće od boja? Ako uvijek radije biraš odjeću neutralnih boja, onda je ovakva kožna jakna baš ono što će tvoje odjevne kombinacije ovog proljeća malo začiniti.

3.Oversized sakoJedan se modni trend iz 80-ih godina vraća ovog proljeća, a to su oversized sakoi. Za one dane kada je toplije, ali nije toliko toplo da ujutro možeš hodati po gradu u kratkim rukavima, sako je kao stvoren za njih. Iako sakoi nisu toliko privlačni jer su preozbiljni, kada su u nekim ludim bojama ili s ludim uzorcima, to je već sasvim druga priča.

Foto: Instagram/ Freepik - halayalex

M.T.

Pogledajte još:

Vrijeme je da svoje skinny trapke spremiš duboko u ormar – Ovo su 4 modela koji se nose ove godine

Na usnama se ove godine posebno nose ruževi u ovim boja – koja će biti tvoj izbor?

Ženstvenost je IN: Ova će tri modna dodatka biti glavni u 2020. godini – lako ćeš ih uklopiti u svoj stil

modeli proljeće jakne Modni trendovi

Još vijesti