Slika nije pronađena

Zašto bi nosila običnu crnu kapu kada ima toliko puno drugačijih i skroz zanimljivih odabira. Pretražili smo dućane i online shopove u potrazi za kapama koje su sve samo ne obične. Neke su over the top u svakom pogledu, neke su zabavne, a ima i onih neobično običnih.

Zima je došla, nema više šetanja gradom bez cijele zimske opreme – šala, rukavica i kape. Kapa možda nije curama najdraži dodatak jer uništi frizuru, ali ima i jednu veliku prednost – ako samo ideš negdje van, tipa u šetnju, i znaš da nećeš skidati kapu s glave, može poslužiti i da sakriješ kosu koju si trebala jučer oprati, ali ti se nije dalo. Ako nisi protivnik nošenja kape po zimi, ali ti je dosta stare kape koju nosiš već godinama i želiš novu, na pravom si mjestu. S obzirom da smo preko zime zabundani u jaknu i ne možeš pokazati svoj stil, pokaži ga kapom. Umjesto najobičnijih modela kapa kakve svi nose ti budi drugačija. Pretražili smo razne dućane kako bi našli što posebnije kape koje možeš nabaviti za ovu zimu i imamo čak 9 komada! Cijena ima različitih, ali nijedna nije ludo skupa.

Kapa koja svijetli iz New Yorkera (64.90 kn)


Prva kapa koje je sve samo ne obična je ova božićna kapa koju ćeš pronaći u New Yorkeru. Ima sve što prava kapa treba imati – božićne/zimske ukrase, u ovom slučaju pingvine, coflek i topla je. A dodatan plus koji nećeš naći baš tako lako na drugim kapama je da svijetli. Naravno, možeš ju nositi i u nesvjetlećem obliku za one dana kada ne želiš privlačiti previše pažnje.

Neonsko žuta kapa s ASOS-a (oko 89 kn – 10.12 funti)


I kapa koja se na prvu čini obična, može biti neobična. Jedna takva je i ova. Najobičnija kapa, bez puno detalja, motiva i svega ostaloga, ali ono što ima je boja koja bode u oči. Ništa ne može biti uočljivije od neonsko žute boje. Dok svi hodaju gradom u tmurnim zimskim kombinacijama, ti možeš biti neonsko sunce za kojim će se svi okretati.

Krzneni šeširić iz H&M-a (oko 110 kn – 14.99 eura)


Za sve djevojke u kojima leži dama i žele da se to vidi i tijekom zime, H&M ima pravi prijedlog za kapu – krzneni šeširić, i to u lijepoj puderasto ružičastoj boji. Ovakve šeširiće ove zime možeš pronaći u gotovo svim dućanima, trendaju na najjače. Isto tako, svaki nudi i hrpu različitih uzoraka, ali nijedan nije sladak i lijep kao ovaj.

Ho ho ho kapa za ljubitelje Božića iz Housea (59 kn)


Ljubitelji Božića gdje ste? Ovo je kapa baš za vas. Nije bitno koliko imaš godina, nikada nije prekasno i nitko nije prestar za nositi kape s božićnim detaljima! Ho ho ho natpis i šašavi sob dat će svima do znanja da Grinchevima nije mjesto oko tebe. Zašto kupiti običnu crnu kapu kada možeš naći i neku ovako zabavnu.

Harry Potter kapa iz Housea (59 kn)


House ima ove godine super ponudu zimskih kapa, a još jedna koja će hvatati poglede je ova s temom Harryja Pottera. Grb Gryffindora bit će jasan svim ljubiteljima Pottera koje sretneš – tko zna možda te upozna s nekim fanom i nađeš novu prijateljicu (ili možda čak i dečka). Ljubav oko istih filmova ili glazbe spaja ljude, a ove zime pokaži što voliš svojom kapom.

Kapa za ljubitelje Božića – verzija za samo najveće Božić manijake iz Sinsaya (39 kn)


Zaboravi na sve ostale kape. Ako si ti ili poznaješ nekoga, tko je najveći ljubitelj Božića, ovo je kapa stvorena za takve osobe. Tko je dovoljno šašav da po gradu hoda s kapom iz koje vire nogice vilenjaka? Damo se kladiti da znaš barem jednu osobu koja bi poludjela za ovakvom kapom. Neobičnije i originalnije od ovoga teško da se može naći.

Nika Ilčić kapa s Merch.company (129 kn)


YouTuberica Nika Ilčić nema samo standardan merch kao svi, onaj koji najčešće uključuje majice. Za ovu je zimu pripremila još nešto skroz kul – kape. Možeš ih pronaći u tri boje – crna, zelena i naš favorit – žuta! Slična je kao ranije spomenuta žuta kapa s Asosa, samo što je na ovoj dodatak Nikino ime.

Kapa s mrežicom s Dolls Killa (oko 80 kn – 12 dolara)


Žaluješ jer je ljeto otišlo? Online shop Dolls Kill  ima nešto baš za tebe. Svi kojima je online naručivanje postao način za shoppingiranje, klik što prije na ovu stranicu jer tu vas čeka hrpa različitih kapa, puno ih je na sniženju, a ima i totalno šašavih komada kakva je i ova kapa. Mrežica na kapi detalj je kakav nećeš naći na kapama, a podsjeća na mrežice koje u filmovima na šeširima nose žene na sahrane.

Kapa s natpisom s Dolls Killa (oko 160 kn – 24 dolara)


U nekom je trenutku postalo IN imati zimsku kapu s natpisom, a jedna s ne baš tipičnim natpisom je upravo ova i natpisom 'F*** The Cold'. Možeš biti prilično sigurna da nitko u gradu neće imati istu kapu kao i ti.

Foto: Freepik – stockking/ newyorker.de/ Asos/ HM/ housebrand.com/hr/ sinsay.com/hr/ merch.company/ dollskill.com

M.T.

Pogledajte još:

Pronađi svog favorita i posjeti frizera: Ovo će biti najpopularnije frizure ove zime!

Sve što defo trebate znati o proizvodima za noćnu njegu kože! Prema riječima stručnjaka

Isprobaj modni kalkulator koji će izračunati model traperica najbolji baš za tebe

zima zimska kapa drugačije neobične kape

Još vijesti