Slika nije pronađena

Nisu svi James Charles da se znaju bez problema našminkati i raditi čudesa, ali zato su za sve ostale tu trikovi koji će im pomoći da izgledaju kao da itekako znaju što rade, a zapravo samo znaju sve najbolje hackove.

Dovoljno je da znaš neke osnove o šminkanju, za ostalo sve ti mogu pomoći najrazličitiji hackovi. Jedan koji je vrlo jednostavan, a rezultat izgleda kao da si bila na profesionalnom šminkanju je i ovaj. Radi se o stavljanju sjenila na oči. U redu je kada želiš staviti jednu nijansu, ali ako želiš kul ombre efekt i više sjenila, a da izgledaju dobro, to već može biti malo teže izvesti. Ova je cura podijelila zato način na koji to ona radi i vidjet ćeš da nije uopće teško. Samo trebaš na kapke staviti po jednu liniju svake boje sjenila koju želiš. Pripazi samo da su nijanse koje biraš slične. Kada staviš sve crtice, jedino što ti još treba je jedan kist s kojim ćeš sve to zajedno izblendati.

Blendaj uvijek prema van, ne prema unutra! I rezultat je wow. Još jedna stvar koju trebaš imati na umu kod ove tehnike je da paziš gdje na kapak stavljaš koju nijansu. Uvijek na unutarnji dio idu svjetlije nijanse, na sredinu može ići neka sa šljokicama, a na vanjske rubove tamnije nijanse. Ako staviš tamnije nijanse na unutarnji dio oka neće izgledati dobro i to će ti vizualno smanjiti oči, što nije efekt na koji itko cilja.

Pogledajte još:

Kako staviti sjenila na oči ako imaš problem spuštenih kapaka? Uz ove trikove oči će izgledati veće

Ne znaš koja boja sjenila odgovara boji tvog oka? Donosimo ti savjete za plave, smeđe i zelene oči!

Svi ovo radimo, ali bi li trebali? Korektor kao primer za kapke prije sjenila – DA ili NE?

šminkanje hack makeup sjenilo

Još vijesti