Slika nije pronađena

Svi padaju na osobe koje fino mirišu! Iako svatko ima drugačije preferencije kada su u pitanju parfemi, umjerena količina bilo kakvog mirisa može ostaviti itekako pozitivan dojam. Ovo su neki na koje će dečki posebno padati u nesvijest.

Parfem je samo jedna od sitnica koja ti može pomoći da ostaviš dobar dojam. Kada netko fino miriše, to je detalj koji će drugi u tren oka zapamtiti o osobi. Biti u ekipi ona osoba koju svi znaju po tome da uvijek ima fini parfem nije loša uloga. Parfeme je najbolje uvijek birati prema tome koji je tebi najbolji – a ne koji je najpopularniji trenutno ili koji ti je netko predložio, jer neće uvijek svaki miris na svima biti jednak, niti se svima sviđaju jednake note. Djevojke s All Womens Talk provjerile su s dečkima koji su to parfemi koji su im najprivlačniji na curama i tako je nastala lista od ovih 7.

1.Christina Aguilera by Night
Ovo je parfem koji dečki obožavaju! Od svih koje su ispitale, njih čak 70% se složilo da je ovaj pravi. Radi se o klasiku s kojim ne možeš pogriješiti, a za koji ćeš uvijek dobiti komplimente. Potpisujemo! Super je što je i prilično jeftin, a možeš ga i naći u svakoj drogeriji.


2.Marc Jacobs Daisy

Još jedan parfem koji postoji godinama, a jednako je popularan danas, kao i kada je tek izašao. Ima lagan miris, a i bočica izgleda odlično. Kombinacija jagoda, ljubičica i vanilije je izgleda ako se pita dečke dobitna kombinacija.


3.Chloe by Chloe

Još jedan klasik koji se dečkima jako sviđa, ali koji ih neće privući baš uvijek. Iako im je odličan, složili su se da je malo prejak za svaki dan. Ali kada bi ga osjetili vani na nekoj curi, sigurno bi im to bio veliki plus.

 


4.DKNY Be Delicious Fresh Blossom
Proljetno-ljetni parfem koji možda nije toliko poznat i popularan kao ranije spomenuti, ali definitivno jedan na koji vrijedi baciti oko. Dosta je sladak pa možda neće sjesti svakome, ali kome su takvi parfemi privlačni, bit će mu super. Isto su se složili i dečki. Nije svima top, ali ipak se radi o dosta intenzivnoj slatkoći.

5.Donna Karen Cashmere Mist
Još jedan lagani parfem koji je dospio u ovaj top 7 je i Cashmere Mist Donne Karen. Neće biti toliko intenzivan kao neki ranije spomenuti, ali upravo je zato toliko super, pravi lagani dnevni parfem.

6.Giorgio Armani Armani Code Pour Femme
Ovo je parfem koji po dečkima može proći i bolji je od drugih nekih koje su pomirisali, ali s obzirom na svoj jedinstven miris ne sjeda najbolje baš svima. Osim toga, zato što je jak, ako pretjeraš, neće biti dobro. Ali s druge strane, kada su pomirisali losion za tijelo ovog mirisa, to im je bilo top! Vjerojatno zato što je ipak mrvicu manje intenzivno nego parfem.


7.Britney Spears Believe

I zadnji parfem na ovoj listi je od Britney. Britney je godinama izdala hrpu parfema, a ovo je jedan stariji, ali koji se i dalje može pronaći. Cvjetno-voćna kombinacija osvojila je dečke, a sviđalo im se to i što nije jako napadan.  

Pogledajte još:

Lidlovi parfemi osvajaju cure – imaju iste mirise kao Chanel ili D&G, a koštaju puno manje

Top 5 najpopularnijih parfema 2020. godine: Ovi su najviše zanimali ljude – najviše smo ih googlali

Koje parfeme koriste tvoji omiljeni celebovi? Gigi Hadid, Camila Cabello i hrpa drugih – svi su tu

mirisi parfemi privlačni dečkima