Slika nije pronađena

Svake godine izađe previše parfema da bismo ih mogli sve isprobati, a ove godine oko trebaš baciti posebno na ova tri jer su najbolja od najboljih. Iako se ukusi razlikuju i neće svima biti jednako dobri svi parfemi, s nekima se ne može pogriješiti.

Bez obzira na to voliš li više cvjetne, citrusne ili neke druge parfeme, kada ćeš biti u Mulleru ili nekom sličnom dućanu, potraži ova tri i pomiriš ih. The Fragrance Foundation svake godine bira najbolje od najboljih u svijetu parfema. Gledaju sve, od mirisa do pakiranja! Ova je nagrada postala toliko prestižna u svijetu parfema da ju se naziva parfemskim Oscarom. I ove su godine proglasili koji su to najbolji parfemi, a ovo su oni koji su pobijedili u glavnim kategorijama. Kao najpopularniji parfem godine proglašen je onaj Ariane Grande 'R.E.M.'.

Arini su parfemi definitivno pod svjetlom reflektora, jer osim što su jako fini (i ima ih puno pa svatko može pronaći svog favorita), cijenom su pristupačni. U drugoj kategoriji, najbolji luksuzni parfem, pobjedu je odnio Gucci A Chant for The Nymph.

I treći, koji se izdvaja kao jedan od najboljih, u kategoriji 'Women's Prestige', nagradu je dobio Giorgio Armani My Way. Ova druga dva su prilično luksuzna, ali za one koji vole potrošiti više novaca na parfem, mogu biti jedan od kandidata za sljedeću kupnju. Samo obavezno prije kupnje isprobaj! Jer parfemi nemaju jednaki miris na svakome.

Sve kategorije i pobjednike u svakoj od njih možeš vidjeti na njihovoj službenoj stranici.

Pogledajte još:

Ženski parfemi kojima dečki ne mogu odoljeti: Ova 3 će ih posebno osvojiti

Zarini parfemi su gotovo identični kao oni od skupih i poznatih brendova – jedan od njih je sličan i Dioru

Ženski parfemi koji će totalno izludjeti dečke: Ovih 7 mirisa će ih posebno privući

parfemi najbolji parfemi 2021. godine ženski parfemi parfemski oscar

Još vijesti