Slika nije pronađena

Svi su se zaljubili u ovaj badić. Barem se tako čini jer je rasprodan samo tako, a sve je krenulo kada ga je u popularnoj teen seriji nosio jedan lik. Osim što je rasprodan, koliko je poželjan pokazuje i činjenica da se za njega stvorila duga lista čekanja.

Ako si pogledala 'Euphoriu' sigurno jako dobro znaš da su outfite likova shvatili jako ozbiljno i da svi izgledaju top. Možda se ne odijevaju za u školu kao što bi i mi ostali, ali ipak je to serija. Njihove su odjevne kombinacije san snova za neke, a jedan od likova čiji je stil itekako osvojio cure je Cassie. U epizodi gdje je Maddyna rođendanska proslava, Cassie nosi badić za kojim su poludjele gledateljice. Radi se o ružičastom jednodjelnom badiću, koji definitivno izgleda drugačije od tipičnih badića i neće baš biti po svačijem ukusu. Ističe dio tijela koji većina cura na plaži pokušava sakriti ili ne staviti u fokus – trbuh.

Radi se o badiću brenda Frankies Bikinis i čim je epizoda izašla, on je postao rasprodan. I tako je cijelo vrijeme, piše Cosmopolitan. Toliko ga svi žele da se već stvorila i lista čekanja od 500 ljudi koja s vremenom samo sve više i više raste. Planiraju restock modela, ali s obzirom na listu čekanja, šanse da ga se uhvati su vrlo male.

Postoji isto takav u crnoj boji, koji je također rasprodan. Iako badić izgleda odlično, pomislili bi da će mnoge od kupovine zaustaviti njegova cijena, ali izgleda da ga je Cassie dobro izpromovirala, jer čak niti to nije zaustavilo cure.

Pogledajte još:

Ne znaš s čim kombinirati trapez hlače i traperice? Nosi ih uz ovih 7 stvari i nećeš pogriješiti

Cipele koje ne bi smjela nositi uz traperice: Ovih 5 parova nikako ne ide skupa

Za sve one koje se ne mogu odvojiti od skinny traperica – kako ih kombinirati uz različite zimske komade?

cassie rasprodan badić Euphoria ružičasti badić

Još vijesti