Slika nije pronađena

U trenutnoj kolekciji popularna Zara ima komad odjeće koji je ljudima posebno zapeo za oko, ali ne zato što je super, nego zato što totalno nema smisla da jedan dućan s odjećom prodaje ovako nešto. I to po ne baš pristupačnoj cijeni.

U Zari se može naći svašta, od super komada do totalnih fejlova, samo treba znati što u njoj kupiti, a što ne. Na listu predmeta koje u njoj sigurno ne bi kupili dodajemo i najnoviju atrakciju koju su predstavili u svojoj aktualnoj kolekciji, a koja nikome nema smisla. Tople čarape bez prstiju.

Foto: Zara

Nismo sigurni koja bi točno trebala biti njihova funkcija u životu svakodnevnih cura, osim što bi bile odlične za one koji se profesionalno bave plesom primjerice. No, takvi ljudi svoju opremu neće kupovati u Zari, već u dućanima koji su specijalizirani za tako nešto. Pitanje je bi li ove čarape uopće bile dobre za profesionalne plesače, s obzirom na materijal. Pogotovo nisu jasne i zato što cijena ovih čarapica ni nije baš pristupačna, ona iznosi čak 80 kn! Za čarape bez prstiju. Razumljivo bi bilo ovako nešto vidjeti na drugim mjestima, ali ne u ponudi high street branda.

Pogledajte još:

Manikura kakvu do sada još nisi vidjela! Obožavat ćeš ju ako voliš girly nokte – što je to velvet manikura?

Novi trend u šminkanju zbunjuje ljude – namjerno se naglašava nešto što smo do sada skrivali

Top 5 najpopularnijih parfema 2020. godine: Ovi su najviše zanimali ljude – najviše smo ih googlali

čarape čarape bez prstiju čudno neobično zara

Još vijesti