Slika nije pronađena

Znaš onaj osjećaj kada ti se čini da te netko gleda? Nabrzaka se okreneš, nema nikoga. Pa onda glumiš da nešto radiš, a zapravo potajno gledaš bulji li netko u tebe iza nekog ugla. Ima i ono da netko stvarno bulji u tebe, pa čak i mahneš, blesavo se nasmiješ, ali skužiš da nije gledao u tebe već u nekog iza ili, recimo, u izlog trgovine Shooster. Čudan je taj osjećaj. Nitko nije ravnodušan kada je buljenje u pitanju. Netko u tome uživa, a netko želi da ga nitko i ne pogleda.


A sada si zamisli kako je Andrassy i Dečaku, nema tko ne bulji u njih. I to doslovno. Sve oči uprte su u njih otkad su u Nike Cortezicama. Kaže Andrassy da je već u trgovini Shooster skužila da je nešto čudno, pokušala je pobjeći pogledima, ali sve je bilo uzalud. Svi bulje i svi joj šalju presmiješne Viber stickere s očima. Kaže Dečak da on više i ne pokušava pisati poruke, samo pukne Shooster sticker i svima sve jasno. Skini i ti svoju dozu stickera, baci oko - http://www.bit.ly/Shooster_Viber_stickers.

Dečaka je sve ovo oko Shoostera, Cortezica i buljenja toliko inspiriralo da razmišlja o novoj pjesmi, za sada radnog naslova - Svi bulje u mene.

A Andrassy je toliko u centru pažnje da je dovoljno pogledati koliko je ljudi prati na Instagramu. Uvjereni smo da je to sve zbog Cortezica.

Pratit ćemo daljnji razvoj situacije, a ti baci oko na www.shooster.hr i nemoj se začuditi kada ti se učini da neko bulji u tebe ili u tvoje nove tenisice. Vidimo se u Shoosteru.

www.shooster.hr

Shooster:

Zagreb

Arena centar

City Center one West

City Center one East

Ilica 22

TC Cvjetni

Westgate

Rijeka

Adamićeva 17

ZTC Rijeka

Split

Mall of Split

City center one

PTC Joker

Pula

Portarata 8

Koprivnica

Zrinski trg 5

Karlovac

Stjepana Radića 21

Varaždin

Trg slobode 2

Osijek

Kapucinska 35

PTC Portanova

Slavonski Brod

City Colosseum

Poreč

Zagrebačka 2

Šibenik

City Life

Dubrovnik

TC DOC

Sponzorirani članak

shooster

Još vijesti