Slika nije pronađena

Tenisice Startas su se prvi puta pojavile 1976.g. kao proizvod sportske i modne scene.

U potpunosti ručno izrađene platnene tenisice s gumenim đonom koje su bile prvenstveno dizajnirane za igranje stolnog tenisa uskoro su postale veliki hit na području bivše Jugoslavije.


Zbog jednostavnog izgleda i svoje udobnosti te prodajom većom od 500 000 pari godišnje, Startas je narastao u najveći sportski brand na području bivše države. Izvorno dizajnirane startasice koje su se proizvodile do 1991.g. bile su bijele boje s plavom bojom gumene potplate.

2008.g. Startas tenisice doživljavaju pravu revoluciju, pod palicom dizajnera Maura Massarottoa dobijaju novo lice i cjeloviti redizajn. Do sada su u Hrvatskoj i svijetu predstavljene tri serije Masarottovih startasica, od kojih je 50 modela od pamučnog tekstila i kože. Postoji jedanaest boja osnove linije, 30-ak printova i desetak kožnih modela u raznim bojama.


Najnovija kolekcija, koja uključuje modele i visoke startasice sa novim svježim izgledom, punim kolorita i dozom mladenačkog šika, prikladnim za sve uzraste, izašla je na tržište u proljeće 2011.g. Nova kolekcija rezultat je rada naših dizajnera. Slijedeća kolekcija startasica očekuje se u proljeće 2013. godine.

U Hrvatskoj svoj model Startasica možete potražiti u 105 prodavaonica Borova širom zemlje.

POGLEDAJ CIJELU STARTAS KOLEKCIJU I ZALJUBI SE <3
Sponzorirani članak

startas moda tenisice