Slika nije pronađena

Napravljen je novi sportski grudnjak koji je namijenjen velikim grudima – osim što je prema reakcijama izrazito funkcionalan, postao je i viralan na TikToku! Isprobavaju ga brojne korisnice koje su ga odlučile naručiti pa su snimile video s njihovom reakcijom i dokazom funkcionira li on ili ne.


Mnoge žene koje imaju veće grudi muku muče s grudnjacima, pogotovo onim sportskim koji trebaju držati sve na mjestu! Sportski grudnjak koji je postao viralan na TikToku je prvo isprobala jedna korisnica ove društvene mreže koja je snimila video kako taj grudnjak izgleda i kako ga treba postaviti da bi on odradio svoj zadatak.

Primarna zadaća tog sportskog grudnjaka je da drži grudi na mjestu prilikom skakanja, trčanja ili odrađivanja workouta što svakako treba ženama i djevojkama s većim poprsjem. Djevojke koje su isprobale ovaj grudnjak na TikToku potvrđuju njegovu funkcionalnost i tvrde kako se zaista isplati kupiti jedan – očito je da im uvelike olakšava svakodnevne aktivnosti kod kojih se bore zbog većih grudi.

Pogledajte još:


Znojenje ispod grudi je problem koji cure imaju tijekom ljeta: Imamo 9 načina kako ga riješiti

Kako pronaći motivaciju i zavoljeti vježbanje? Ovih 7 savjeta će ti u tome pomoći

Kako se pravilno izmjeriti da bi saznala koja ti veličina grudnjaka treba?

poprsje workout Sportski Grudnjak

Još vijesti