Slika nije pronađena

Nova je godina tek počela, a predviđanja kakvi će se trendovi nositi dolaze sa svih strana. Oni koji su ipak najviše upućeni u događanja su modni stručnjaci, a ovo su trendovi u modnim dodacima koji će vladati ove godine.

Za razliku od drugih trendova, ono što je IN u svijetu modnih dodataka je lakše za pratiti – jer nakit je ipak jeftiniji nego cipele ili odjeća. Nitko nema novaca za promijeniti kompletnu garderobu svake sezone, ali nakit je lakše izmjenjivati.

Jednostavna odjevna kombinacija u tren oka može biti transformirana uz samo naušnice ili ogrlicu, a ako se uvijek vraćaš istom paru nakita, sada je vrijeme da se to promijeni. Nikada nije bilo lakše biti u trendu, jer većinu ovog nakita već sigurno imaš kod kuće. A čak i ako planiraš ove godine potrošiti dio budžeta na nakit ili kupuješ frendici poklon za ročkas, ovo su komadi koje možeš potražiti.

Školjkice i perlice


Lančići i narukvice napravljene od školjkica nastavljaju i ove godine biti jedan od najvećih trendova. Dodatak perlica je samo još veći plus. Ovakvi će se lančići nositi u jarkim bojama, a pogotovo u tirkiznoj. Sigurno imaš negdje neki takav lančić koji si dobila kao suvenir s mora i cijelo ti vrijeme samo stoji u kutijici s nakitom – ove godine je pravo vrijeme za posegnuti za tim nakitom.

Što veće zlatne ogrlice


Odvažni zlatni lančići i ogrlice još su jedan veliki trend za 2019. godinu. Ogrlice, ali i narukvice sastavljene od velikih karika žutog zlata bit će savršena nadopuna za svaku običniju dnevnu kombinaciju. Ovo nije stil koji je za svaki dan, ali kada je u pitanju neko posebnije događanje, bit će te nemoguće ne zamijetiti.

Nesparene naušnice


Nošenje različitih naušnica na ušima nije novost, bio je to trend i krajem prošle godine, a izgleda da će biti tu još neko vrijeme. Iako zvuči kao loša ideja, nošenje dviju različitih naušnica je zapravo simpatično. Možeš kombinirati jednu dužu i jednu kraću naušnicu, dvije različite manje naušnice, dvije različite velike, ali sa sličnim motivom... u odabiru ne možeš pogriješiti.

Naušnice napravljene od kristalne smole


Nemoguće je proskrolati Instagramom i ne naletjeti na neku poznatu osobu s naušnicama u ovom stilu. Uzorak kornjačevine ili jarkih boja su najpopularniji. Ovakve su se naušnice nosile 60-ih godina prošlog stoljeća, a što šarenije i što luđi oblik, to bolje. Nakon puno godina, sada se ponovno vraćaju u modu, samo nešto manje nego u 60-ima.Pogledajte još:

Beauty trend 2019. godine – manikuru koja vlada Instagramom možeš napraviti sama

Najbizarniji nakit ikad – cool ili fail?

Odjeća i nakit: kako uskladiti choker s modnim kombinacijama

Foto: Instagram/ Freepik - freestockcenter

M.T.

trendovi nakit ogrlice naušnice 2019.

Još vijesti