Slika nije pronađena
Jedna od najboljih stvari kad se radi o frizurama sa šiškama je to da dolaze u mnogo različitih oblika. Gotovo je nemoguće ne pronaći barem jedan stil koji će laskati tvom prekrasnom licu. Bilo da je to hrabri i tupi, dugi i bočni, u naletima, razbarušeni ili kratki i stidljivi stil, to je nevjerojatan način da osvježiš svoj izgled bez žrtvovanja duljine svoje kose.

Ako si netko tko bi radije prekinuo vezu nego odrezao kosu, to ne znači da se ne možeš igrati sa svojim stilom uz pomoć šiški. Znamo da nisu baš jednostavne za održavanje, ali najbolji su način da potpuno promijeniš svoj look bez diranja većine svoje kose. Uskoro će svi celebovi imati svoje šiške, a bit će ih pun i tvoj Instagram feed u 2019. godini. Već je počelo. Ovo je devet najboljih frizura sa šiškama u ovom trenutku. Ne brinite - svaka dužina, tekstura i oblik lica su tu...

via GIPHY


1. Šiške poput zavjesa

Brigitte Bardot bila je poznata po tome što je imala šiške poput zavjesa, grubo razdijeljene po sredini i uparene s dugom kosom. Pokušajte ovaj stil ako želite nešto malo lakše i malo manje savršeno. Barem ne mora ništa biti na crtu.


2. Savršeno ravne šiške

Ovaj stil usmjerava poglede na tvoje obrve i oči, oštar je i elegantan - savršen za svakoga tko ima ravnu kosu ili ljubav prema pegli za kosu.


3. Šiške koje oukviruju lice

Ne samo da izgledaju savršeno dobro, nego uz njih ona faza puštanja šiški da izrastu kasnije uopće ne dolazi do izražaja, bezbolna je. Ovaj stil je odličan za one neodlučne jer se, po potrebi, neprimjetno stapaju s ostatkom kose.


4. Kovrčave šiške

Bez obzira na to kakve kovrče imaš, nekoliko kraćih pramenova koji dođu taman do ispod tvojih obrva napravit će veliku razliku i promijenit će tvoju frizuru na bolje.


5. Guste šiške

Ovaj ispolirani stil može se nositi ravno i u stranu. Mogu izgledati posebno šik kad se malo razmaknu u sredini, koliko god to možda nevjerojatno zvučalo, vjeruj nam i isprobaj.


6. Tanke šiške

Savršene su za one koje imaju tanku kosu. U tom slučaju stvaraju iluziju visine i volumena kroz cijelu kosu. Lagane su i prozračne.


7. Valovite šiške

Prošli su dani kad je sve trebalo stajati 'na crtu'. Koja god da je tvoja prirodna tekstura kose, prihvati ju i nosi sa stilom. Prirodno je najčešće najbolje.


8. Mikro šiške

Ove kratke šiške sežu čak za debljinu jednog prsta ili dva iznad obrva. Ovisno o tome koliko si odvažna i željna eksperimentiranja.


9. Šiške u stilu Audrey Hepburn

Nijedne šiške nisu sofisticirane poput ovih kratkih šiški koje su bile omiljena verzija šiški Audrey Hepburn. Možda će zahtijevati često šišanje i uređivanje, ali one su potpuno vrijedne toga.


Foto: Intstagram/IMDB

M.S.K.

Pogledajte još:

Jednostavne i WOW – najtrendi frizure iduće godine za svaki dan


Frizerski trendovi u 2019. godini – ako želiš promijeniti boju kose, razmisli o ovim nijansama

Nekad smo ih nosili u školu, a sada ih furaju influencerice – IN modni dodatak ziher imate kod kuće

Moda Kosa šišanje stil šiške 2019. godina

Još vijesti