Slika nije pronađena

Štoviše, vrhunski frizeri potiču klijente da sačuvaju prirodnost boja i isprobaju tehniku bojanja shadow root.

Nakon što su sunce, morska sol i vjetar ostavili trag na vašoj kosi, mnogi se odlučuju za posjet frizerskom salonu, a samim time i za neki novi, malo drugačiji look. Ako pripadate toj skupini i poželjeli ste osvježiti postojeću boju kose, naš prijedlog je shadow root kojeg najavljuju kao najveći trend za nadolazeću sezonu kad je riječ o boji kose.


Što je zapravo shadow root?

Ako postoji pravo vrijeme za promjenu looka i novu frizuru, onda je to definitivno jesenska sezona. Ovom tehnikom, prilikom bojanja kose u svjetliju nijansu, korijen kose ostaje netaknut. To stvara lijep, zamagljen prijelaz između nijansi i omogućava prirodnoj boji kose da izraste. Korijen kose izgleda kao sjena ostatku kose.


Shadow hair može se stvoriti na dva načina. Jedan način je da prirodna boja kose stvara sjenu obojanim pramenovima, a drugi je taj da se oboja korijen kose koji će onda biti sjena prirodnoj boji kose. Veliki plus ovog trenda je taj što je primjenjiv na različitim bojama kose, bez obzira na to radi li se o nijansama plave, smeđe pa čak i nekih neobičnih boja poput ružičaste i sive.


Ova tehnika bojanja idealna za sve kreativce, kao i za sve one koji se požele poigrati s kosom i bojama, a da se pritom ne maknu previše od klasike jer je moguće kombinirati različite nijanse i različite tipove shadow roota, ovisno o tome kakva vam je prirodna boja kose i za kakve ste se pramenove opredijelili.

Foto: Instagram/ Unsplash

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

[NAGRADNJAČA] Pogledaj sve zanimljive Essence novitete za jesen/zimu 2019, a neke možeš i osvojiti!

Kiše i hladnije vrijeme su pred vratima! Ovo su hit modeli jakni koji će se nositi ove jeseni

Zbunjenost je na vrhuncu! Najnoviji trend vezanja vezica sandala oko hlača izbezumio je online svijet

Moda shadow root Kosa trend tehnika bojanje vijest

Još vijesti