Slika nije pronađena

Savršeno stoji na svakoj frizuri i vrsti kose – važno je samo jedno – da boja kose bude što sličnija boji kože. To su uglavnom nijanse svijetlo smeđe i zlatne boje, tzv. 'nude color'.

Ovu boju kao hit godine najavljuju svjetski poznati frizerski saloni, a njome se slavi prirodan izgled. Sve se svodi na naglašavanje i uljepšavanje prirodne boje kose, laganim posvjetljavanjem ili suptilnim isticanjem izrasta i to na svim bojama kose.


Tako se svjetlija kosa 'oživljava' prošaranim pramenovima, a tamnija balayage pramenovima. 'Nude nijansa nastaje miješanjem toplih i hladnih nijansi boja koji se međusobno poništavaju', rekla je frizerka i edukatorica Meri Kate O'Connor za portal Good Housekeeping.


I iako je ovaj trend započeo još 2016. godine, on će svoj vrhunac doživjeti upravo sada, u 2018. godini. Zašto? Nikad nam neće dosaditi jer je ful praktičan i lako nosiv.


Kako bi postigla 'in' izgled, dovoljno je da svojem frizeru kažeš da želiš naglasiti i osvježiti svoju prirodnu nijansu kose – on ili ona će sigurno znati kako to postići.


Foto: Pinterest/Instagram/Profimedia

M.Z.

Pročitajte još:

Hit boja zime – kosa ovih nijansi je posvuda na Instagramu, na ulicama i trgovima

Proglašena je boja 2018. godine – 'greenery' postaje prošlost

Crvena, plava, smeđa - koja boja kose ti najbolje pristaje?

hit Frizura 2018 moderno boja kose nude u trendu

Još vijesti