pramenovi

Svi su uvijek oduševljeni time kako izgledaju kada ih obasjava zalazak sunca, daje neku posebnu notu. Zato su i postale hit lampe koje ga imitiraju i imaju svjetlo s kojim kada se obasjaš, izgleda kao da si pred prozorom i da sunce zalazi.

Sada izgleda da takav efekt možeš prenijeti i na svoju kosu. I to stavljanjem pramenova na točno određena mjesta. Influenceri i svi koji žele kvalitetne fotke i videe za društvene mreže koriste svijetla nazvana 'ring light'. Ovakva rasvjeta puno pomaže da sve izgleda bolje, a pramenovi koji nose isti naziv imitiraju način na koji pada svjetlo ring lighta na tvoju kosu. Radi se o malo drugačijoj tehnici stavljanja pramenova koja izgleda odlično. Umjesto da staviš pramenove kao i inače, ovdje je razlika u tome da najviše njih bude koncentrirano oko tvog lica, piše Glamour.

Tako će ti kosa još efektnije uokviriti lice. Kod ovakve tehnike pramenovi se stavljaju po kosi oko lica, ali ne zaboravlja se ni na ostatak, već se u puno blažoj verziji dodaju i na stražnji dio glave i sa strane, ipak fokus treba biti na prednjim pramenovima. Izgledaju odlično i kada nosiš kosu raspuštenu, ali i kada je u repu, jer će se i dalje vidjeti. Razlika u boji ne bi trebala biti previše drastična s obzirom na to koje ti je boje kosa. Ipak je cilj da izgledaš prirodno.

Ova tehnika izgleda baš nekako jesenski i dobra je ideja za isprobati ako želiš promjenu na kosi, ali ju nisi spremna odrezati niti u potpunosti promijeniti boju.

Pogledajte još:

Talijanski bob je frizura za kakvu još nisi čula, a koja izgleda bolje od običnog bobaŠminka i proizvodi za njegu koji imaju visoke ocjene, a niske cijene: Top 10 najomiljenijih curama

Otišla je na laminaciju obrva da izgleda cool – a završila je tako da izgleda kao Mr. Bean

Frizura ring light pramenovi pramenovi