2

Baciti oko na recenzije je dobro iz više razloga, a jedan od njih, i onaj najglavniji, je da vidiš je li nešto stvarno dobro i kako je radilo drugima. Jer čak i ako košta ispod 100 kuna, ne znači da trebaš kupiti, pogotovo ako svi govore da je loše. Za ove se proizvode govori suprotno.


Neki ne vole davati puno novaca za šminku, i to je u redu, nisu svi jednako veliki zaljubljenici u šminkanje da žele isprobavati sve moguće, neki samo žele pronaći dobre i jeftine proizvode koje mogu kupovati iznova i iznova. Oni koji ne vole eksperimentirati i koji će se radije držati dobrih i poznatih proizvoda, mogu bez problema isprobati ove, jer hrpetina je cura na Amazonu ovima dale odličnu ocjenu, u recenzijama pršti oduševljenje, a cijene svih su prilično niske. S njima izgleda ne možeš pogriješiti, ali ipak, prije nego što kupiš bilo koji proizvod, pogledaj je li za tvoj tip kože. Evo za kojih to 10 proizvoda ne prestaju stizati riječi hvale.

Essence Lash Princess False Lash Effect maskara


Foto: farikarimli / Instagram

Maskara nad maskarama, jedna koja stalno iznova i iznova iznenađuje. Ova ima svih 5/5 zvjezdica, a ako si ju ikada i isprobala, bit će ti jasno zašto. Jeftina je, a radi posao koji puno skuplje maskare ne naprave kako treba. Stvarno produžuje trepavice što i kaže da radi, a ako staviš više slojeva, imat ćeš efekt umjetnih trepavica.

jeftini proizvodivisoke ocjenedobre recenzije

36.470
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!