Slika nije pronađena

ADIDAS HRVATSKA INSTAGRAM NATJEČAJ

Kreativnost i sloboda izražavanja zaštitni su znak umjetnika diljem svijeta. Da platno za izražavanje inspiracije ne poznaje formu zna i adidas koji je nedavno lansirao Superstar Artwork kampanju u kojoj su Pharrell Williams i suvremeni umjetnici poput Todda Jamesa i Mistera oslikali prednji gornji dio tzv.Supershell na poznatim Superstar tenisicama.


U sklopu globalne Superstar Artwork kampanje glazbena zvijezda i adidasov ambasador Pharrell Williams pokrenuo je projekt Pay it forward u kojem nominira i potiče talentirane kreativce diljem svijeta koji ga inspiriraju da šire kreativnost i inspiriraju druge.

Širenju kreativnosti pridružio se i adidasHrvatska koji je na svom Instagram profilu @adidashrvatska nominirao likovnu umjetnicu OKO, svestranu Ellu Dvornik i ekipu iz Grupa studija i tako pokrenuo lokalni Pass the creativity forward u kojem poziva sve kreativce i one koji se tako osjećaju da se uključe, pokažu svoju kreativnost te nominiraju osobu koju smatraju originalnom uz hashtag #OriginalSuperstar. Pokazati kreativnost mogu fotografijom, crtežom ili riječima pjesme, ograničenja nema. Natječaj traje do 9. rujna 2015. godine, a troje najkreativnijih osoba adidas će nagraditi Superstar tenisicama.

Video Pharell pays it forward pogledajte ovdje: www.youtube.com/watch?v=vndKuoDAGr0

Više informacija potražite na instagram.com/adidashrvatska

PR članak

adidas instagram natječaj

Još vijesti