Slika nije pronađena

Nova viralna maskara postala je popularna jer ne izgleda kao maskara. Da ju vidiš i netko te pita što to je, maskara ti sigurno ne bi niti pala na pamet. Više izgleda kao neki beauty alat. Ali navodno je preodlična.

Šminka toliko napreduje da se sve više pojavljuju neki svemirski proizvodi, koji nas isprva malo zbunjuju. Jedna od takvih stvari je i ova nova maskara koja je postala viralna zbog toga kako izgleda. Radi se o maskari brenda Neogen nazvanoj Extra Slim Metal Mascara. Ono što je najčudnije na njoj je da nema dlačice kojima proizvod stavljamo na trepavice, već je samo na tom dijelu metalni štapić s malim izrezbarenim crticama. I ono što je najbolje od svega, navodno je odlična i daje wow rezultate. Čudnija maskara od ove teško da postoji, a je li stvarno tako dobra kako se priča isprobala je beauty TikTokerica Mikayla.

@mikaylanogueira

METAL MASCARA? @rachelrigler made me buy it ##makeup ##beauty ##SpotifyWrapped ##AmazonMusicJingleBellTok

original sound - Mikayla Nogueira

Postala je već poznata po tome da isprobava sve novo iz svijeta šminke, a evo što sada ima za reći i o ovom čudu. Napomenula je i kako je ona onaj tip osobe koji nema trepavice i čije su vrlo kratke, što se i vidi u videu, te da zbog toga puno maskara na njoj ne funkcionira baš dobro. Stavila ju je za početak samo na jedno oko da se vidi razlika između toga kako joj trepavice izgledaju inače vs. s ovom maskarom. I iako izgleda kao nešto što neće puno napraviti za tvoje trepavice – rezultat je itekako iznenađujući. Mislila je da će biti fejl, ali na kraju je itekako zadovoljna rezultatima.

Pogledajte još:

Ženski parfemi kojima dečki ne mogu odoljeti: Ova 3 će ih posebno osvojiti

Maskara će ti dati više volumena i dužine ako ju koristiš na ovaj malo drugačiji način

Svi su poludjeli za njenim trepavicama i žele znati koju maskaru koristi – radi se o jednoj jako jeftinoj

šminka metalna maskara maskara neogen maskara

Još vijesti