pjegice

Ono kad tako jako želiš pjegice da si spremna sve napraviti za to da ih imaš, pa čak i doći na tako ludu ideju da ih ideš tetovirati. Jedna je cura mislila da je to baš dobra ideja.

Svi koji prirodno imaju pjegice na licu sada su sigurno jako sretni jer trenutni veliki beauty hit su upravo pjegice. Cure su u potrazi za svim mogućim načinima da si ih nacrtaju na lice, a da izgledaju što prirodnije. Postoje čak i proizvodi za šminkanje namijenjeni crtanju pjegica. Brianni je očito bilo dosta crtanja pjegica svaki put kad se šminka pa ih je otišla tetovirati – i sada ju zbog toga svi zezaju i ismijavaju. Zašto vidjeti ćeš.

@wildchildbre

PERMANENT FRECKLES see healed final results on my IG: wildchildbree

Molly - 1Htxr

Snimila je čak nekoliko videa na temu svojih pjegica gdje pokazuje svima da je stvarno to napravila i da se ne mogu skinuti, ali i kako izgledaju nakon tetoviranja. I naravno da ju svi ismijavaju i zezaju, jer pjegice joj kako neki kažu izgledaju kao prištići, neki kažu da izgleda kao da ima vodene kozice, a drugi kao da ima hrpu malih madeža na licu.

@wildchildbre Reply to @igethellabitches24 original sound - Areneemua

Iako će s vremenom malo postati manje uočljive, jer svaka tetovaža nakon nekog vremena izblijedi, svejedno, u videima gdje nema šminku se vidi koliko su upadljive. Kada stavi puder i šminku, tek onda izgledaju prirodno. Snimila je video i tjednima kasnije kada su zacijelile – i dalje dobiva negativne komentare. Ljudi kažu da to ne izgleda kao pjegice, već kao mrljice na licu i da uopće nije realistično niti isplativo.

@wildchildbre Reply to @cantfindkezy original sound - Brianna Olsen

Ako baš jako želiš pjegice, i dalje je bolja ideja svaki dan ih crtati uz pomoć šminke. Tako će izgledati 100 puta bolje i realnije od tetoviranja.

Pogledajte još:

Cure tvrde da su otkrile način kako saznati koja je najbolja boja ruža za tebe

Ne može čudnije: Cura je iznenadila frizerku kada joj je pokazala čiju frizuru želi da joj napravi

Novi trend uz pomoću kojeg cure savršeno nanose tuš na oči – nekima uspije čak iz prvog pokušaja

tetovaža tetoviranje pjegica pjegice fejl

Još vijesti