Slika nije pronađena

Sigurno si čula za pojam influencerice - to su cure koje putem društvenih mreža, najviše YouTubea i Instagrama objavljuju tutoriale i tako prikupljaju pratitelje iz cijelog svijeta. Za tebe smo izdvojili TOP YouTuberice od kojih ćeš saznati što će se nositi u 2018. godini!


Amy Serrano



Modna i beauty blogerica Amy Serrano ima preko 200 tisuća pretplatnika na YouTubeu i više od 30 tisuća pratitelja na Instaču. Poznata je po svom mladenačkom stilu oblačenja i nanošenja make upa, čije tutoriale objavljuje redovno. U svojim videima, između ostaloga, daje savjete o najnovijim beauty trendovima, odjeći koja se trenutno nosi ili će se tek nositi te kako uz različite outfite kombinirati modne dodatke koji uvijek 'podignu' svaku odjevnu kombinaciju. Njezin stil mogli bismo opisati kao mladenački, ali uz poneki dašak glamura i klasike.

Victoria Simple



Victoria je još jedna super YouTube blogerica koja najčešće objavljuje predobre tutoriale sastavljanja modernih odjevnih kombinacija, a na njezinom profilu možeš pronaći outfit za svaku priliku – za casual izlazak, za ludi provod vikendom ili jednostavni outfit za školu. Ova moderna curka čije tutoriale jednostavno MORAŠ pogledati ima 23 tisuće pratitelja na Youtubeu.


Chriselle Lim




Na YouTubeu ove fora curke stvarno ima svega – od recenzija putovanja, planiranja i slaganja outfita, nanošenja make upa, ali i mnogih drugih 'girly' savjeta. Chriselle kombinira svoj osobni stil s najnovijim modnim trendovima, a na YouTubeu trenutno ima preko 750 tisuća pratitelja.


Jamie-Lee




Jamie-Lee, na YouTubeu poznata kao trendi mademoiselle, u svojim se outfitima najčešće voli bazirati na najnoviju modu koju kombinira posebnim modnim dodacima te tako cijeloj odjevnoj kombinaciji daje onaj posebni look. Njezin stil mogli bismo opisati kao casual, a ova modna trenderica na svom YouTube kanalu ima preko 50 tisuća preplatnika koji redovito prate njezine objave.

Emma Hill



Za ovu YouTubericu iz Londona morala si čuti, curka je na svom kanalu dosad skupila preko 150 tisuća preplatnika i fanova. Najčešće voli raditi recenzije trendi modnih kombinacija iz naših omiljenih trgovina – H&M-a, Zare i ostalih. Bilo bi super da zapratiš ovu curku jer radi recenzije krpica koje možeš kupiti i kod nas. Emma voli sve što se trenutno nosi, ali svaki svoj outfit uvijek 'osvježi' nekim posebnim modnim dodatkom.

Allana Davison



Curka koja svaki look upotpuni predobrim make upom, a voje tutoriale redovito objavljuje na svom YouTube kanalu. Ako ne znaš kako nanijeti make up ili si samo početnica koja želi učiti, od Allane ćeš saznati sve što nisi znala o trikovima šminkanja. Koliko je popularna među rendi curkama govori I podatak da Allana ima skoro 500 tisuća preplatnika na svom YouTube kanalu. WAU!

via GIPHY


Samantha Ravndahl



Još jedna kul influencerica koja najviše voli objavljivati kreativne i najnovije make up tutoriale. Možeš je popratiti ako voliš nešto prirodniji stil, iako neki tutorialni uključuju i večernji, nešto naglašeniji look. Poznata je po tome što svakodnevni look uvijek iskombinira s nekim naglašenim ružem.

Bella Fiori



Ova YouTuberica prava je modna i beauty inspiracija koja će te svojim stilom osvojiti 'na prvu'. Njezini modni tutoriali najčešće uključuju kombiniranje različitih stilova outfita, dok se kod make upa bazira na što prirodnijem looku.

Ove curke nas su odmah osvojile, a ako i ti želiš uživati u njihovim trendi tutorialima, obavezno ih poprati na YouTubeu. Osim toga, curke imaju i svoje Instagram profile pa ih možeš pronaći i tamo.

Foto: Profimedia/Giphy/YouTube/Screenshot

D.Š.

Pročitaj još:

Kendall Jenner kao uzor – uz njezine beauty trikove će ti šminkanje postati 'piece of cake'Fotke sa zagrebačke špice – saznajte što furaju 'obične cure'



Ljetni trendovi koji će ti se sigurno svidjeti – ugodne i chic stvari koje će biti IN ove sezone

Modni trendovi toutube Blogerice

Još vijesti