Slika nije pronađena

Nakon europske premijere na svjetskom sajmu muške mode, obuće i modnih dodataka PITTI IMMAGINE UOMO u Firenci (Italija), te prezentacije za zapadnoeuropsko tržište u prestižnom modnom ateljeu LE SWING tijekom održavanja sajma BREAD&BUTTER u Barceloni (Španjolska), redizajnirani modeli legendarnih sportskih tenisica STARTAS od ove srijede 16. srpnja moći će se u ograničenoj količini kupiti i u Hrvatskoj.

Prvih 999 modela iz STARTAS pred-kolekcije bit će puštene u prodaju u srijedu 16. srpnja 2008. godine točno u podne (12:00h!) u zagrebačkom dućanu Sherif&&Cherry u Medvedgradskoj ulici. Prodaja prvih 999 modela novih-starih STARTAS tenisica trajat će do subote 19. lipnja odnosno do isteka zaliha.

Nakon Zagreba, tenisice će se od slijedećeg tjedna u ograničenoj količini moći kupiti i u rovinjskom dućanu Sheriff&Cherry, zagrebačkim dućanima Viktor Koncept i Prostor, te dubrovačkom Concept store Maria. Raspon cijena kretat će se između 200 i 450 kuna, ovisno o modelu.

Za redizajn i novi izgled legendarnih sportskih tenisica STARTAS proizvedenih u vukovarskoj tvornici Borovo zaslužan je kreativni studio Sheriff&Cherry, na čelu s dizajnerom Maurom Massarottom.

startas tenisice moda