Slika nije pronađena

Kad vam netko kaže parfem vi pomislite na lijepu bočicu iz koje se širi zavodljivi ili zaigrani miris. Jedan ‘špric’ i šnjofate besprijekorno. Što kad biste svoj omiljeni miris mogli nositi kao nakit?

Ovaj je izum prekretnica u načinu na koji razmišljamo o parfemima. Proizvođač mirisa i modnih dodataka FLO nadmašio je sve što se do sada nudilo i osmislio – FLO Perfume Jewlery. Ova linija modnog nakita pruža vam '2 u 1': vrat ukrasite lijepom ogrlicom, a iz nje će se, koristeći patent SRC (slow release capsule), polagano i postupno oslobađati fina aroma. SRC je nova tehnologija raspršivanja parfema koja je lijepa koliko je i praktična.

Jedinstvenu kombinaciju nakita i mirisa možete nositi posvuda – ne morate više trpati omiljenu bočicu mirisa u torbicu. Svaka ogrlica dolazi s privjeskom u kojem su pohranjene kapsule koje raspršuju miris, bez da itko primijeti.

Privjesci dolaze u mnogo oblika: srce, cilindar, kapljica pa čak i lubanja za punk look. Obogaćene srebrom ili zlatom, pružaju vam maksimalnu mogućnost odabira, a mirisat će i do 6 dana, jednom kad napunite kapsulu omiljenim parfemom i sakrijete ju u privjesak.


Ako se izdovoljite jednog mirisa – napunite kapsulu drugim, a ako poželite time-out od parfema –  jednostavno skinite oglicu. Uz ovaj komad nakita, više nikad nećete morati brinuti 'smrduckate' li nakon sata tjelesnog ili vrućeg dana provedenog u javnom prijevozu.

Uvijek ćete biti u najboljem mirisnom izdanju jer tko zna koga možete – baš danas – sresti na putu do škole ili kuće.

Prodaje se diljem svijeta u brojnim parfumerijama, a možete ga naručiti i on-line.

Sviđa li vam se ovaj novi izum?

L.B./izvor: Womens Life

foto: FLO


Pročitaj još...

Jednostavan trik koji te čini ljepšom i privlačnijom!

parfem flo parfume jewlery nakit ogrlice

Još vijesti