Slika nije pronađena
Svako malo pojavi se onaj jedan odjevni komad za kojim celebrity cure doslovno polude. Možemo ih vidjeti na blogericama, pjevačicama, glumicama – ma svima, a nosili bismo ih i mi da se najčešće ne radi o odjevnom predmetu od čije cijene boli glava.

U toj se skupini pronašla i ova majica, koju još zovu i `najpopularnijom majicom na svijetu´. Riječ je o običnoj bijeloj majici s cool natpisom `Svi bi mi trebali biti feministi´ ili `We all should be feminists´. Majica je dizajn popularnog brenda Dior, a nose ju Rihanna, Natalie Portman, Jennifer Hudson, Chiare Ferragni te sva sila modnih blogerica.Uz to što izgleda cool, ova majica ima zanimljivu/ poticajnu priču iza sebe, što ju čini još posebnijim. Glavna dizajnerica koja je bila zadužena za njezino kreiranje, prva je žena na svom radom mjestu u zadnjih 70 godina, a sam natpis je naslov knjige jedne aktivistice za ženska prava. Totalni #girlpower


Bilo kako bilo, majica je jako zanimljiva i cijenimo što promovira, no njezina cijena ipak nije za svačiji džep. Naime, iznos koji će izdvojiti svi oni kojima ova majica zapne za oko je 710 dolara ili 4900 HRK. Say what?!Huh, tko bi rekao da je feminizam ovako skup.


Foto: Instagram

S.T.R.


Trend alert: Accessoriese koji će svi početi nositi ovog proljeća

Ove su trendi hlače podijelile internet: Jednima su pre drugima su koma

Avijatorice, okrugle ili mačkaste? Saznaj koje su sunčane naočale savršene za tebe

Moda trend majica dior Popularno

Još vijesti