Slika nije pronađena

Najavljuje se mnogo novih trendova koji će se nositi u 2022. godini, a mi smo već pisali o nekima koji će biti apsolutni hit! Ovaj puta se ne radi o nekom specifičnom modnom dodatku ili o nekoj modnoj kombinaciji, već o odabranoj boji za koju se misli da će biti u trendu u apsolutno svim oblicima – od odjeće, obuće, dodataka ili namještaja.

Tek smo ušli u 2022. godinu, a već se otprilike zna što će i kako dominirati modnom scenom koju nam donosi nova godina! Večernji.hr piše kako će se jedna boja posebno istaknuti ove godine i viđat ćemo je po svuda. Radi se o neutralnoj boji, koja je veliki hit u jesen, a to je smeđa boja. Smeđa boja će prevladavati apsolutno posvuda i nju ćemo najviše viđati ove godine na raznim modnim komadima, dodacima, namještaju i na svim drugim stvarima. Upravo zbog toga smo izdvojili outfite u kojem dominira smeđa boja za dodatnu inspiraciju ovog trenda koji se najavljuje za 2022. godinu.

Radi se o kombinacijama u kojima apsolutno prevladava smeđa, a to je boja koja je zaista zahvalna jer može izgledati odlično ako je cijeli outfit u toj istoj boji, a opet istovremeno neće izgledati prenapadno ili upečatljivo kao što je slučaj s nekim drugim bojama.

Ona se može kombinirati na različite načine, kao što su smeđe trenirke u kombinaciji s crop topom ili gdje je slučaj da je cijela haljinica smeđa u kombinaciji sa smeđim najlonkama i smeđim čizmama. U svakom slučaju, radi se o nepogrješivim outfitima i paleti boja jer smeđa kombinacija jednostavno ne može izgledati loše!

Pogledajte još:

Koji je bio najpopularniji modni trend godine kada si se rodila? Svi su tada nosili…

Kakve će traperice biti u trendu ove godine? S ovih 6 modela nećeš pogriješiti

Idealni kaputi za zimu koji su u trendu – jedan od ovih modela imaš sigurno u svojem ormaru

Moda boja 2022 trend Modne kombinacije Popularno

Još vijesti