Slika nije pronađena

S obzirom da se ne ide apsolutno nigdje i većinu vremena provodimo kod kuće, grudnjak nije komad odjeće za kojim će većina cura ovih dana posegnuti. Zašto ga nositi ako si doma? Ako si ipak jedna od onih koje nose grudnjak čak i kad su cijeli dan doma, moglo bi te zanimati kakvi su to trenutno apsolutni hit.

Imati donje rublje u kojem ćeš se osjećati top je itekako bitno. Samo zato što si ti jedina osoba koja ga vidi, nije razlog da se ne počastiš tu i tamo nekim komadom koji ti je jako lijep. Isto tako, odabrati grudnjak koji je prave veličine za tebe može biti nešto što će promijeniti način na koji gledaš na vlastito tijelo. Neki će se osjećati ugodno u sportskim topićima, neki u čipkastim grudnjacima, ali kakav god bio model koji ti voliš nositi, možeš se priključiti ovom trendu. U zadnje je vrijeme potražnja za grudnjacima, i općenito donjim rubljem, u šarenim bojama porasla više nego inače, za čak 85%.

Uvijek je pametno imati klasike u bijeloj, crnoj ili bež boji, ali i nekoliko komada koji će odskočiti. Grudnjaci u jarkim bojama poput crvene ili tirkizne sve su popularniji, a trenutno su na vrhuncu. S obzirom da se zbog pandemija korone ne možemo spremati kao inače za izlaske i druga događanja, jedina stvar koju i dalje u jednakoj mjeri nosimo je donje rublje. Da bi si podigli raspoloženje zašto ne početi s onime što nosimo. To je izgleda barem jedno od mogućih objašnjenja zašto je donje rublje u boji sve veći hit.

U prilog mu ide i da su neki od najpopularnijih brendova krenuli sve više stavljati fokus na boje i šarenilo.

Pogledajte još:

Kakve će se traperice nositi ove godine? Nema skinny niti poderanih, već ova 3 modela

Modni trendovi koji će vladati 2021. godinom – ovo su uzorci i odjevni komadi koji će biti IN

Je li ovo najčudnija torbica IKAD? Cijena joj je ludo visoka, a izgleda kao nešto što ne znamo gdje bi nosili

Moda Donje rublje trend grudnjaci Popularno

Još vijesti