Slika nije pronađena

Ljubitelji make up brenda čiji je vlasnik Jeffree Star mogli bi biti jako tužni i razočarani najnovijom viješću. Jeffree je službeno najavio da će prestati proizvoditi svoje dvije popularne palete sjenila!

Ako ih još nemaš, a sakupljaš novce za neku od njih, sad je zadnji tren da se odlučiš na kupnju, jer uskoro ih više ne bude, a oni koji će ih preprodavat će sasvim sigurno cijene dignuti u nebo. Nakon što je Jeffree Star rastužio fanove viješću da su on i njegov dugogodišnji dečko Nate prekinuli, sada slijedi još jedna tužna vijest. Dvije palete njegovog brenda prestaju se proizvoditi ove godine. Radi se o paletama 'Alien' i 'Thirsty'.


S obzirom da su počele kružiti glasine da bi se ovako nešto moglo dogoditi, Jeffree je na Twitteru odlučio to i potvrditi. Kao razlog za takvom odlukom naveo je da sprema neke novitete u 2020. godini i da treba napraviti mjesta za njih.


Obje su palete izašle prije samo dvije godine, 2018., obje su veganske i nisu testirane na životinjama, a sjenila u njima su spektakularna. Posebno je fanove osvojila Alien paleta, koja nema baš najobičanije i svakodnevne nijanse sjenila, ali je svejedno mnogima favorit.


Iako ovakva odluka ima smisla, fanovi ju nisu dobro primili. Na Twitteru su pokazali koliko su tužni. Neki su naglasili kako im je zbog ove vijesti godina počela loše, a drugi su bili u žalosti jer još nisu stigli kupiti Alien paletu, a jako je žele.Jesi li već ponosna vlasnica koje od ovih paleta sjenila?

Foto: YouTube printscreen/ Instagram/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

6 velikana beauty svijeta: Ovo su najpopularniji brendovi kozmetike 2019. godine – i njihovi najbolji proizvodi

Došla je Billie Eilish kolekcija odjeće! Evo u kojem je dućanu u Hrvatskoj možeš pronaći

DRAMA! Kupcima masovno stižu uništeni Jeffree Star proizvodi - što Jeffree ima za reći u svoju obranu?

šminka palete sjenila alien nema više jeffree star thirsty

Još vijesti