Slika nije pronađena

Arena Centar je prava modna adresa za zimski shopping jer cijene u trgovinama centra padaju i do 70% na renomirane brandove. Nećete im odoljeti, niti biste trebali – zimska sniženja kreću odmah nakon Božića: 27.prosinca i trajat će do sredine siječnja.

Ovo je ujedno idealna prilika za nabavu tzv. „ključnih“ komada ali i onih koje već dugo želite. A da sve ne ostane na riječima, na web adresi dostupna je lista popusta u trgovinama Arena Centra.

Impresivna lista svjetskih i domaćih vrhunskih brandova je ono zbog čega je Arena Centar br. 1 shopping destinacija. Užitak shoppinga garantiraju veliki lanci poput Zare, H&M-a i nedavno otvorenih LPP trgovina: Reserved, Mohito, House, Cropp i Sinsay.

Marc Jacobs, See by Chloe, Liu Jo, Napapijri, Michel Kors, Armani, Burberry, Paul Smith, Strellson, Joop!, Church’s, DSQUARED, Cavalli, Moschino i brojni drugi svjetski brandovi mogu se pronaći u multibrand trgovinama XYZ, Fashion&Friends, Heraldi for Men i Elysée boutique. Ne treba  zaboraviti niti domaće “it” adrese Croata, Galileo, Image Haddad i druge.

Užitak shoppinga možete produžiti boravkom u centru: kavom i kolačima u nekom od kafića, ručkom u popularnom Food courtu. Gledateljsko iskustvo u CineStaru Arena budućnost je filmske zabave: svih Vaših 5 osjetila će uživati. Do kraja siječnja, otvoreno je veliko klizalište Ledena bajka koje za školske praznike nudi  školu klizanja i školu hokeja na ledu.

PR članak

arena centar snizenja popusti

Još vijesti