Prijateljice u shoppingu

Svi znaju da je kraj studenog idealno vrijeme za shopping! Osim što je Božić pred vratima, obilježava se i Black Friday uz pomoću kojeg možemo kupiti razne stvari po ekstra velikim popustima. Nekima je upravo ovo razdoblje i najdraže u godini zbog svih sniženja koja se nude.

Black Friday je dan, ali i razdoblje, kada postoji najviše popusta i sniženja u godini. Međutim, u drugim i većim zemljama svijeta su ipak puno veći popusti nego kod nas, ali se i ovdje mogu pronaći neke stvari po odličnim sniženjima. No, ipak postoje neki određeni artikli i stvari koje je najbolje kupiti u ovom razdoblju, a mi smo izdvojili 6 najisplativijih!  

1.Tehnologija


via GIPHY

Black Friday je definitivno najbolje razdoblje u godini ako želiš kupiti novi mobitel, laptop ili tv za sobu! Tada zaista ponude najviše popusta i sniženja na tehnologiju, posebno za laptope i mobitele, tako da ako razmišljaš o kupovini neke od ovih stvari, kupi u razdoblju Black Fridayja.


2.Božićni pokloni

via GIPHY

Ako kupiš božićne poklone u vrijeme Crnog Petka, osim što ćeš riješiti tu obavezu na vrijeme, možeš uštedjeti i dosta novaca. Najgore je poklone kupovati odmah prije samog Božića jer tada vjerojatno neće biti popusta i moguće su veelike gužve po trgovinama. Zato napravi pametno i kupi ih na vrijeme po nižim cijenama!


3.Ljetna odjeća

via GIPHY

Koliko god glupo zvuči, ali istina je da je najbolje kupiti ljetnu odjeću u zimsko doba, pogotovo za vrijeme kada traju Black Friday popusti. Dućani u većini slučajeva po zimi izbace ljetnu odjeću koja im je ostala iz ljetnih kolekcija i stave ih na velike popuste kako bi se rasprodala čim prije. Tako da po zimi, i tijekom Crnog Petka, možete pronaći razne haljinice, crop topove, hlače i badiće po jako niskim cijenama.

 

4.Tenesice

via GIPHY

Tenesice su također najisplativije za kupiti tijekom Black Friday razdoblja. Sigurni smo da pikiraš neke predobre tenesice, ali da su preskupe, no zato imaš sad priliku kupiti ih po nižoj cijeni jer su sigurno na velikom sniženju.


5.Ukrasi ili namještaj za sobu

via GIPHY

Ukrasi i namještaj za sobu spadaju u sličnu kategoriju kao i tehnologija jer su u ovom razdoblju cijene tih proizvoda najniže i ljudi tada najviše kupuju. Zato ako želiš dekorirati ili preurediti svoju sobu, obavezno to napravi sada kako bi uštedila i imala novi ambijent ususret Božiću!

6.Zimske jakne/kaputi

via GIPHY

Kupnju zimskih jakni ili kaputa također možeš obaviti za Black Friday, samo što one ipak neće biti na tolikom popustu kao neke druge stvari jer se ipak nalazimo u zimskom razdoblju. Međutim, uvijek postoje određene stranice i određeni artikli koji su možda iz prethodnih sezona ili kolekcija i oni mogu biti na velikom popustu, tako da se znaju ugrabiti i dobre jakne te kaputi!

Pogledajte još:

Kako kupiti traperice bez prethodnog isprobavanja? Donosimo trik koji će ti olakšati shopping

Filmovi koji će biti idealni za sve ljubiteljice mode: Ovih 7 će te oduševiti – i inspirirati za shopping

Kada kupuješ u Zari uvijek gledaj etikete – one skrivaju tajnu koja će ti pomoći u shoppingu

odjeća snizenja artikli Black Friday popusti

Još vijesti