Slika nije pronađena

Upravo su objavili koji je parfem najbolji ove godine, taman na vrijeme da si ga staviš na božićnu wishlistu.

Svake godine The Fragrance Foundation dodjeljuje nagradu Fi-Fi koja se može opisati kao svojevrsni Oscari parfemskog svijeta. Tada članovi žirija glasuju za parfeme u nekoliko kategorija kako bi izdvojili najbolje od najboljih. Ove godine, Fragrance Foundation je nagradu za najbolji ženski miris 2020. godine u kategoriji Women’s Prestige, Francuske i SAD-a, dodijelio Lancômeovom mirisu Idôle, piše Journal.hr.

Prije samo godinu dana Lancôme je stvorio ovaj miris inspiriran suvremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspjeha. Od jednostavnosti, do bezvremenske bočice, Idôle je stvorio novu perspektivu u svijetu mirisa. Upravo iz tog razloga, popeo se na tron najboljeg ženskog mirisa 2020. godine u prestižnoj kategoriji – poput pravog idola. Kao najtanja bočica na svijetu, nevjerojatno je lagana i prigodna za svaku priliku, stvorena je da služi kao stalni podsjetnik na beskrajne mogućnosti žena. Debljina mu je tako svega 15 milimetara. Lancôme, koji i sam promiče priču o uspjehu, ponosno stoji iza ovih nagrada.

Mirisne note koje dominiraju u ovom parfemu su ruža i cvijet jasmina. Pravi je to cvjetni miris, koji će osvojiti svakoga tko voli ovakvu vrstu parfema.

Foto: Instagram/ Shutterstock.com - Ollyy

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Greške koje radiš kod kupovanja, nošenja i čuvanja parfema – i kako ih ispraviti

Koje parfeme koriste tvoji omiljeni celebovi? Gigi Hadid, Camila Cabello i hrpa drugih – svi su tu

Veliki jesenski trend: Nose se puloveri s jednim posebnim detaljem – nekima wow, drugima užas!

parfem parfem godine miris lancome lancome idole parfemski oscar

Još vijesti